Općenito > Generalno o skuterima
Aerox konačno uštelan do gušta
SlowRider:
ostavi taj setup barem do nedjelje, najbolje bi bilo da ne vozis skuter do nedjelje :laughing7:
bitno da ide 98 sa sajbicom od 2mm i sve si mi rekao :headbang:
dhorvat:
Znači sad su unutra rolice koje u kombinaciji daju 4,85 grama. Da stavim 4.7 bilo bi isto odlično ali bi se potencijalno i povećalo "prevrtavanje" na startu za jedno 500 okretaja. A tu ni Yasuni više nebi mogo držati moment tako dobro ko sad :jerk:
Kolko vidim iza 80 po GPS-u je malo tromiji ali točno znam zašto. Variomat se NIJE raširio do kraja i sada je teoretski nemoguće izgurati 25% duži primar. Da sad stavim 10% ili serijski primar, to bi bilo to. I start bi se još dodatno popravio :laughing7: Ali ne diram. Sviđa mi se kak ide sad :frajer:
--- Citat: vktr - 13 Listopad, 2009, 21:41:20 ---ma to denis, svaka čast ljepo fino to ide :notworthy:
samo sam htio reć kako i meni sad sve ljepše ide kako dolazi hladnije vrjieme, kod mene se ne štela fergazer po vremenu nego vrijeme po fergazeru aaaaaaaaaaaaaaahahahaha
da ne zaboravim, nemoj ni slučajno i drugi put se sjetit pozvat na ćevable kad dođeš u špiranju :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Ma vozio sam po najhladnijem vremenu sa Multivarom i pod zadnje je jedva dizao okretaje na 40 km/h. A unutra su bile rolice na kojima bi trebao raditi dobro. Čak sam stavio jednom 4.7 rolice i cijelo vrijeme je bio iznad 10500 okretaja osim na 40 kmh kad je opet lijeno preko 8000 dizao :angry7:
A za ćevape... Daj nazovi koji put :toothy9: :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: robert - 13 Listopad, 2009, 22:03:52 ---pa prije ćeš dobit od njega bubreg, plućno krilo, želudac i par grama mozga neg roxa. taj spava sa ključevima od roxa u gaćama. to znam iz pouzdanih izvora :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Nemojmo pretjerivati :toothy9: U hlaćama! :icon_thumright: :toothy11:
domagoy 46:
kolika je sad krajnja?
dhorvat:
--- Citat: domagoy 46 - 14 Listopad, 2009, 10:29:47 ---kolika je sad krajnja?
--- Kraj citata ---
Nisam još probal jer nisam imal vremena, ali definitivno između 95 i 100 GPS. Netko lakši bez problema navuče još bar 5 :drunken_smilie:
S tim da se ja ne saginjem naravno. To mi je bez veze :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju