Dođoh, vidjeh, otiđoh.
Ima posla oko tog roxa više nego sam se nadal.
Pa da krenem od početka:
Prvi dojam kad sam vidio motor -
Fakat je lijep, mada su poguljene plastike sa strane (ali niti približno kao moje, al dobro
). Drugo kaj sam vidio je 8000 km. Yea right
Vidim ćukice ko SlowRiderova replica i plinski amortizer iza. Nogara spigana prema naprijed da bi bolje motor "ležao" i tolko je ležao da je skoro pao preko nogare
Nakon toga vidio sam da ima gljivu i to smo odmah skinuli i stavili airbox bez da sam upalio uopće motor prije toga. Upalim po prvi puta motor i imam kaj za čut - ležajevi radilice su u banani
Doduše upalio je na zub i ja krenem, a motor trokira ko lud. Skinuli smo lulicu sa airboxa i motor je išao odlično bez gušenja.
Imao je trenutni odaziv na gas kao prava serijala samo izgleda da je obogaćena smjesa na fergazeru pa mu paše više zraka.
Nakon par stotina metara vožnje kad se mašina zgrijala počelo je nešto zvižditi naprijed kod kilera, vjerojatno negdje pušta voda pomiješana sa zrakom
Nakon "tolike" vožnje motor se počeo gušiti na dodavanje gasa i shvatili smo da nešto ne štima sa dovodom benzina. I sada rezimiramo koliki bi bili troškovi i koliko ima posla