Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e ovako imam gileru runer novu i stavio sam auspuh a kod prijenosa je sve bilo serijala...motor je išo super,imo je i start i krajnju dok je bio hladan a kad se zagrije neide tek nakon 50 km/h...sad sam stavio rolice nove i federe kvačila crvene ali ni sad mi motor neide nista posebno nit ima start nit ima neku posebnu krajnju brzinu...svi kazu da samo trebam ustelat prijenos i motor ce ici ali ja nemam pojma sta da radim kad sam vec sve promijenio i opet neide...sta da probam?
ma kupio sma polovan pa nisma dobio rolice...otišo sam do servisa i oni su mi rekli da uzmem 4,7 i uzo sam i motor mi vrti i kad krene ide 50,e onda sam uzo 5,8 i ide malo bolje ali isto vrti na velikim okretajima
Pa na kolko se vrti? Ako ti je izmedju 8500 i 9000 rpm to je u redu! Kad si mjenjal remen, jel skinut tuljac iz spuha, jel izvadjen prsten(blokada) sa prijenosa?Kak je isel sa starim spuhom?
vrti se na 10 rpm i onda se smanjuje kako kreće...ma prelagani su ti valjčići kad sam stavio teže onda kreće na manje...poskidane su sve blokade i remen je mijenjan na nekih 11 000 km a sad ima 16...ma sa starim auspuhom je išo jendo vrijeme dobro i onda je počela zajebancija s tim da neide kad se ugrije i tak to
A pod br.1 koji si auspuh uopce stavio???
onda stavi rolice 5,0 gr i žute federa kvačila..