Općenito > Propisi
Oprez Osiječani,BLOKADE!
pruki21:
Ja sam rekao nek zovu ja ih necu sigurno platit.
Trinad:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Prosinac, 2009, 16:28:14 ---Pretpostavljam da si jos dijete pa ces proci bez novcane kazne.
Ako si stariji od 18, onda ces nesto i naucit, a ako neces, onda ces se cesto nalazit u istoj situaciji.
--- Kraj citata ---
Ja kada sam uzeo skutera nisam imao blagog pojma za te zajebancije da te šalju na teh. ak voziš preko 50, a kamoli da postoje kamioni sa valjcima i sad kad sve to vidim i čitam tuđa iskustva dođe mi najrađe da ga prodam. A opet stavljati daljinsku blok. i jurit naokolo kolko ide, pa ti se nakelje od iza, snime te i pošalju na tehnički kad tamo max. 49km/h, i šta onda, svađat se sa pandurom da se njega to sa blokadom ne tiče... :sad1:
Mislim da drugog izbora sem daljinske blok. niti nema.
Za teh. sam si sajlu sredio da ne ide preko 50, i radio skut i išao kao neki 4T (drukčije radi nego sa šajbom na variatoru), i rekao da tako vozim, nema šanse :sad3:
iksipsilon:
--- Citat: pruki21 - 31 Prosinac, 2009, 14:23:45 ---Mene je u 8mj zaustavio presretac. Kod mene u gradu stoje srijedom i cetvrtkom i dobro znam gdje stoje i kakav imaju auto, ja izlazim iz jedne ulice kad oni preko ja ih vidim i ja krenuo prema jednom naselju kad pogledam u retrovizor oni zamnom a ja polako do 50kmh(a elektronsku blokadu prodao prije tj dana) i oni se vozili 3km iza mene kad me odjednom prestignu popale ona sva plava svjetla i onu sirenu i daju zmigavac i ja stanem kad izade suvozac pandur kod nas najgori pandur nepozna svog brata, trazi me vozacku i prometnu ja mu dam on kaze to je 50 kubika a ide preko 50 ja kazem neide on meni sjedni u auto i ja gledam video i stvarno 55 pise da sam isao nizbrdo. Kad on meni sad idemo na tehnicki a tehnicki udaljen 5km ja mu kao kazem nemam goriva do tamo a on meni vozi kad ti krepa snaci ce mo se i nista ja vozim ispred njih 20-30 nasat mi smo tíh 5km isli preko pola sata kolone se stvaraju iza nas uzas. 1km ispred tehnickog oni stanu sastrane da propuste kolonu kad ja pogasu i na jednoj krivini odma ima
--- Kraj citata ---
Ovo mi je poznato,ima i kod nas u KA jedan takav :angry7:
Zaustavio svoju mamu i naplatio joj kaznu 700 kn šta nije imala zimske gume na autu (a bili su kakvi takvi zimski uvijeti)...
I druga stvar,frend ga vozio na posao i tako oni pričaju malo i ovaj njemu kaže da malo kasni već,i naravno frend malo stisne gas da se požure,da bi na kraju ovaj izašao iz auta,rekao frendu da ga pričeka i vratio se sa napisanom kaznom za prebrzu vožnju :angry7: :nono:
I šta reći na takove ljude :'(
marko_AeRoX:
--- Citat: iksipsilon - 04 Siječanj, 2010, 11:19:58 ---Ovo mi je poznato,ima i kod nas u KA jedan takav :angry7:
Zaustavio svoju mamu i naplatio joj kaznu 700 kn šta nije imala zimske gume na autu (a bili su kakvi takvi zimski uvijeti)...
I druga stvar,frend ga vozio na posao i tako oni pričaju malo i ovaj njemu kaže da malo kasni već,i naravno frend malo stisne gas da se požure,da bi na kraju ovaj izašao iz auta,rekao frendu da ga pričeka i vratio se sa napisanom kaznom za prebrzu vožnju :angry7: :nono:
I šta reći na takove ljude :'(
--- Kraj citata ---
nista reci... kazna koju bi on meni napisao je oko 1000 kuna, a metak koji bi ja potrosio je 10 kuna...
zmijavci:
--- Citat: marko_AeRoX - 04 Siječanj, 2010, 11:38:36 ---nista reci... kazna koju bi on meni napisao je oko 1000 kuna, a metak koji bi ja potrosio je 10 kuna...
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy10: :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju