Općenito > Propisi

Oprez Osiječani,BLOKADE!

(1/9) > >>

Mario_ccc:
Danas se ja vozim Strossmayerovom u Osijeku a pored mene doleti pandur i viče zaustavi se,ja se okrenem ono j#bote još dvojica sa motorima iza mene.Gledam koji k**ra* :icon_scratch: kad on meni vozačku i prometnu,ja mu dam a on meni prati me.Jedan naprijed jedan iza a ja u sredini na izvanredni tehnički oni lijepo rotirke kroz jednosmjernu i ja ih pratim tam me pederi jebu i kaznu lupe 700kn i tehnički 103 kn i uzmu mi tablicu.Popizdio sam al šprdo se sliko s mobom i tak.Još mi se prijete da če mi kao raskopat motor ak imam el.blokadu,ja lijen nije mi se dalo to sklapat.hehe.Neću platit kaznu i više nikad vozit 50-etku nek si prcaju mamu.Ovo je nehumano tak nekog ponižavat i preseravat se,a to im je kao samo posao.strašni su i nasrali su se prosera da mi se neda ni pisat.Trebamo i mi kao klub podnjest ustavnu tužbu protiv ograničavanja brzine vidim da je to sad popularno  :laughing7:  Zato pazite se i rokajte blokade! Ja ni prvi ni zadnji a ostalima sretno.heh

3alfa3:

--- Citat: Mario_ccc - 10 Listopad, 2009, 00:15:30 ---Još mi se prijete da če mi kao raskopat motor ak imam el.blokadu

--- Kraj citata ---

Trebo si im reci da ako vec trebaju el. blokadu nek se obrate Slowu, a ne da otimaju po cesti...
Mislim da bi im rado prodao koju  ;D

Mario_ccc:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Listopad, 2009, 00:25:47 ---Trebo si im reci da ako vec trebaju el. blokadu nek se obrate Slowu, a ne da otimaju po cesti...
Mislim da bi im rado prodao koju  ;D

--- Kraj citata ---

:toothy10:  jbg zaboravio.hehe.Al tolko su sretni bili da sam i ja moro umirat od smijeha,j#bote baš su neki stoke a čude se neredima..jedva čekam dobru tekmu.,hh.sad kad se plasiramo na svjetsko ufff bit će ludilo.j#bo muriju.haha

Keky.sb:
žandarmerija.  :angry9:
a šta sam ja pričao kako je u brodu? to je ovdje normalna pojava, a vidim postat će i po ostalim gradovima.

dino gp1:

--- Citat: Mario_ccc - 10 Listopad, 2009, 00:15:30 ---Danas se ja vozim Strossmayerovom u Osijeku a pored mene doleti pandur i viče zaustavi se,ja se okrenem ono j#bote još dvojica sa motorima iza mene.

--- Kraj citata ---

Tako je i mene neki dan zaustavio, došao je do mene u koloni automobila (u centru grada) sa beverlyem i rekao da stanem sa strane a okolo milijun ljudi i sve gledaju... hebote ponašaju se prema nama kao da smo kriminalci :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju