Općenito > Propisi

Oprez Osiječani,BLOKADE!

<< < (7/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: pruki21 - 31 Prosinac, 2009, 15:58:11 ---Do 5mj cu si kupit sp180 i stavit cu mu kit i za njih cu bit yamaha r1. A ovu kaznu nek prekrize jer im necu platit a novce imam.

--- Kraj citata ---

Pretpostavljam da si jos dijete pa ces proci bez novcane kazne.
Ako si stariji od 18, onda ces nesto i naucit, a ako neces, onda ces se cesto nalazit u istoj situaciji.

vanjossi:
da nisi mogao bolje bacit taj komad zice... :toothy9:

pruki21:
Ja imam 24. Ma ko zna sta bi bilo da nije nasao taj komadic. Kad mi je krepao kao rekao mi je rekao ako ga necu terat na tehnicki da mi je kazna od 3do7 tisuca kazna ja sam rekao hocu al nemam goriva on mi je rekao to isto kao da si rekao da neces a on onda kaze zvat ce mo slepsluzbu pa ces platit u svom trosku ja kazem necu ih sigurno platit i pokupi se jedan policajac i ode i donese gorivo. Na tehnickom sam trebao odma platit ja kazem nemam novaca on kaze nazovi nekog da ti donese ja kazem nemam na racunu i policajac mi da mob. i frend mi donese lovu. A imao sam i goriva i love i na racunu ja sam mislio da ce me  pritvorit i onda me odvedu u postaju na testiranje za droge. Citi film to je sve trajalo oko 3 do 4 sata. Skoro se onaj na tehnickom zabio u komp kad je isao na valjke bez zadnje kocnice skoro sam pao na koljena od smjeha.

neer:
murija je zakon.ja volim muriju oni su tako super.seks,krofne i rokenrol

Trinad:
Ne može on zvati šlep službu a ni majstora o tvom trošku. Ako nemoš do stanice za teh. pregled skidaju se tablice a skuter sa strane ceste, i to je praksa u skladu sa zakonom. A to šta se danas svaki drugi nadobudni pandur preserava i kroji pravdu je neka druga stvar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju