Općenito > Propisi
Oprez Osiječani,BLOKADE!
pruki21:
Mene je u 8mj zaustavio presretac. Kod mene u gradu stoje srijedom i cetvrtkom i dobro znam gdje stoje i kakav imaju auto, ja izlazim iz jedne ulice kad oni preko ja ih vidim i ja krenuo prema jednom naselju kad pogledam u retrovizor oni zamnom a ja polako do 50kmh(a elektronsku blokadu prodao prije tj dana) i oni se vozili 3km iza mene kad me odjednom prestignu popale ona sva plava svjetla i onu sirenu i daju zmigavac i ja stanem kad izade suvozac pandur kod nas najgori pandur nepozna svog brata, trazi me vozacku i prometnu ja mu dam on kaze to je 50 kubika a ide preko 50 ja kazem neide on meni sjedni u auto i ja gledam video i stvarno 55 pise da sam isao nizbrdo. Kad on meni sad idemo na tehnicki a tehnicki udaljen 5km ja mu kao kazem nemam goriva do tamo a on meni vozi kad ti krepa snaci ce mo se i nista ja vozim ispred njih 20-30 nasat mi smo tíh 5km isli preko pola sata kolone se stvaraju iza nas uzas. 1km ispred tehnickog oni stanu sastrane da propuste kolonu kad ja pogasu i na jednoj krivini odma ima
cameosb:
najebao si ako su zapamtili registraciju
Trinad:
--- Citat: pruki21 - 31 Prosinac, 2009, 14:23:45 ---1km ispred tehnickog oni stanu sastrane da propuste kolonu kad ja pogasu i na jednoj krivini odma ima
--- Kraj citata ---
Hahaa koji si ti luđak, e da mi je to bilo vidjeti :rofll:
Sutra kad ti budu zvonili na vrata pa u postaju će biti :toothy11: :normalan?:
Tako treba :icon_thumright:
pruki21:
nastavljam s pricom ima krivina i ja se tu zaustavim kad evo njih parkiraju se ispred mene ja brze sidem i iscupam zicu od svjecice imao sam nastukljano 10cm obicne zice i ja to bacim kad on dolazi i kaze sta je bilo a ja nemam goriva on meni guraj ja kazem nema sanse on meni onda cu zvati slepsluzbu u tvom trosku a ja njemu rekao si da ce mo se snac a on meni onda skini tablicu a ja to nije moj posao a on kaze onda ce mo zvati majstora pa ces njega platit ja kazem dobro i nista on sam skinuo dosla jos jedna patrola i oni otisli po 2l goriva a meni sad fali komad one zice a ja kazem trebam svjecicu ocistit i onda mu kazem sad kad sam cupao pukao mi komad zice i sad mi fali ma 1cm kad se policajac sece i nade taj komad sto sam bacio a on evo nasao sam komadic zice. I ja spojim i upalim ga on meni gurne tablicu ona ispadne nasred ceste al ja nastavio vozit.motor ide 93kmh tablica sastrane, bez zadnje kocnice tehnicki 105kn tehnicki neispravan 1000kn i sastrane tablica 300kn i jos me testirali na droge. Drama
cosa_wp:
--- Citat: pruki21 - 31 Prosinac, 2009, 14:40:39 ---nastavljam s pricom ima krivina i ja se tu zaustavim kad evo njih parkiraju se ispred mene ja brze sidem i iscupam zicu od svjecice imao sam nastukljano 10cm obicne zice i ja to bacim kad on dolazi i kaze sta je bilo a ja nemam goriva on meni guraj ja kazem nema sanse on meni onda cu zvati slepsluzbu u tvom trosku a ja njemu rekao si da ce mo se snac a on meni onda skini tablicu a ja to nije moj posao a on kaze onda ce mo zvati majstora pa ces njega platit ja kazem dobro i nista on sam skinuo dosla jos jedna patrola i oni otisli po 2l goriva a meni sad fali komad one zice a ja kazem trebam svjecicu ocistit i onda mu kazem sad kad sam cupao pukao mi komad zice i sad mi fali ma 1cm kad se policajac sece i nade taj komad sto sam bacio a on evo nasao sam komadic zice. I ja spojim i upalim ga on meni gurne tablicu ona ispadne nasred ceste al ja nastavio vozit.motor ide 93kmh tablica sastrane, bez zadnje kocnice tehnicki 105kn tehnicki neispravan 1000kn i sastrane tablica 300kn i jos me testirali na droge. Drama
--- Kraj citata ---
ti si lud definitivno i jesi sta platio?????????'
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju