Općenito > Propisi

Oprez Osiječani,BLOKADE!

<< < (4/9) > >>

Iwo SR Tuono:
još gore, taj se isto čuje jako  :toothy3:

dino gp1:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Listopad, 2009, 01:16:02 ---još gore, taj se isto čuje jako  :toothy3:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

Trinad:
Baš mi idu na k**ra* g#vn# pandurska i cijela ova usrana država. Svaki dan se netko skuri na jedinici, izlijeću po noći sa autima kao da je snježna kraljica, a oni ganjaju naokolo mopede  :BangHead:
Umjesto da potiču vožnju na skuterima pogotovo u velikim gradovima (manji promet, manje čepova, zagađenje manje, manje nesreća...) oni rade suprotno j****ti ovu državu.  :sad3:

Za manje gradove je skuter od 50ccm ok, pogotovo za po centru se prdekat, ali za ove veće ZG, Split, Ri ili Osijek nema ga smisla vozit sa blokadom ama baš nikakvog a bez blokade joše je gore jer si laka lovina jer su brzine konstantno preko 50 pa ga moš jebat  :BangHead:
Trebali bi svi daljinsku blokadu pa nek se jebu oni i tehnički  :icon_thumright:

DvdAerox:

--- Citat: Trinad - 31 Prosinac, 2009, 00:46:43 ---Baš mi idu na k**ra* g#vn# pandurska i cijela ova usrana država. Svaki dan se netko skuri na jedinici, izlijeću po noći sa autima kao da je snježna kraljica, a oni ganjaju naokolo mopede  :BangHead:
Umjesto da potiču vožnju na skuterima pogotovo u velikim gradovima (manji promet, manje čepova, zagađenje manje, manje nesreća...) oni rade suprotno j****ti ovu državu.  :sad3:

Za manje gradove je skuter od 50ccm ok, pogotovo za po centru se prdekat, ali za ove veće ZG, Split, Ri ili Osijek nema ga smisla vozit sa blokadom ama baš nikakvog a bez blokade joše je gore jer si laka lovina jer su brzine konstantno preko 50 pa ga moš jebat  :BangHead:
Trebali bi svi daljinsku blokadu pa nek se jebu oni i tehnički  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa da, drzava dobi vise para od auta nego motora, nisu lopovi toliko glupi..

mrcina:

--- Citat: Mario_ccc - 10 Listopad, 2009, 00:15:30 ---Danas se ja vozim Strossmayerovom u Osijeku a pored mene doleti pandur i viče zaustavi se,ja se okrenem ono j#bote još dvojica sa motorima iza mene.Gledam koji k**ra* :icon_scratch: kad on meni vozačku i prometnu,ja mu dam a on meni prati me.Jedan naprijed jedan iza a ja u sredini na izvanredni tehnički oni lijepo rotirke kroz jednosmjernu i ja ih pratim tam me pederi jebu i kaznu lupe 700kn i tehnički 103 kn i uzmu mi tablicu.Popizdio sam al šprdo se sliko s mobom i tak.Još mi se prijete da če mi kao raskopat motor ak imam el.blokadu,ja lijen nije mi se dalo to sklapat.hehe.Neću platit kaznu i više nikad vozit 50-etku nek si prcaju mamu.Ovo je nehumano tak nekog ponižavat i preseravat se,a to im je kao samo posao.strašni su i nasrali su se prosera da mi se neda ni pisat.Trebamo i mi kao klub podnjest ustavnu tužbu protiv ograničavanja brzine vidim da je to sad popularno  :laughing7:  Zato pazite se i rokajte blokade! Ja ni prvi ni zadnji a ostalima sretno.heh

--- Kraj citata ---

ajme što si ti doživio, pa to je u zg normalno.

drugo nemaju ti pravo raskapati motor. najbolje ti je kad te čope da se voziš sa 50ccm  80km/h nekemijati previše več ostaviti da ti skinu table daju uplatnicu a ti sa skuto odeš u drugu stanicu za tehnički sa uključenom blokadom.
i tražiš papir za povrat tablica.

drugo ovi novi klinci su debelo potkovani tako da se nemožeš izvlačiti.
stariji policajci se sa tobom neče zezati.

ako su akcije onda si u banani.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju