Općenito > Servisi
auto bil
dhorvat:
--- Citat: Chupsy - 24 Prosinac, 2009, 15:33:41 ---pa opće nije problem nek se igličasti rasipa, ja ti dajem garanciju na ruke, znači da stojim iza svoga rada što opet znači ako tebi rikne igličasti u garantnom roku, donesi dijelove i ja ću ti ih besplatno ponovo ugradit...
--- Kraj citata ---
E, to je u redu kad se radi za pare. Kad bi bar svi tak bili :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 24 Prosinac, 2009, 17:06:07 ---E, to je u redu kad se radi za pare. Kad bi bar svi tak bili :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kad bi SVI tak bili, onda ih nebi bilo. ;D
eladio:
ja zastupam teoriju :icon_biggrin: da takvi imaju vise posla i vise zaradjuju..
(naravno pretpostavka je da se kuze u posao)
recimo da ti se jednom u 100 slucajeva nesto i desi, i ti izadjes covjeku u susret..
pa uvjek ce te dalje preporuciti, dobar glas daleko se cuje..
ja bi cak i garanciju pisanu dao..
naravno u takvoj garanciji postoje uvjeti, kontrola i sl., a ne da neko "zaboravi" na ulje i sl. gluposti :icon_biggrin:
uglavnom uvjeren sam da dobrom reputacijom svatko ce imati vise posla , a zna se sta sve treba za dobru reputaciju , tu ide i garancija..
doger:
Kod nas je ovako , ugrađujemo samo dijelove provjerenih proizvođača i tu gotovo da nema problema . Na uslugu servisa dajemo jamstvo da su svi dijelovi ugrađeni stručno i po preporukama proizvođača .
Chupsy:
--- Citat: doger - 30 Prosinac, 2009, 17:27:54 ---Kod nas je ovako , ugrađujemo samo dijelove provjerenih proizvođača i tu gotovo da nema problema . Na uslugu servisa dajemo jamstvo da su svi dijelovi ugrađeni stručno i po preporukama proizvođača .
--- Kraj citata ---
stručno objašnjeno sa pravne strane
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju