Općenito > Servisi
auto bil
eladio:
S pravne strane fali nekoliko stranica papira , s jasnim sadrzajom, datumima, te potpisima i pecatom :redface:
Chupsy:
--- Citat: eladio - 30 Prosinac, 2009, 20:11:53 ---S pravne strane fali nekoliko stranica papira , s jasnim sadrzajom, datumima, te potpisima i pecatom :redface:
--- Kraj citata ---
mislio sam na način izražavanja...
ivanm:
sve su to mutne vode, jer je nabrijavanje mopeda u biti street ilegal..
pravnički nabrijavanje je dozvoljeno jedino za stazu, na cesti su takva vozila zabranjena..
nabrijavanje je zahtjevan posao i nema garancije da kit neće zacvikati ili se raspasti neki drugi dio bez ikakvog razloga..
sve što nije tvornički napravljeno i ispitano i nema potrebne ateste nemože biti zagarantirano a kako stojimo sa poštivanjem garancija u ovoj državi i na tvorničke prozivode, nepotrebno je naglašavati koliko je garancija na ugradnju i ispravno funkcioniranje 70 ccm cilindra na mopedu neozbiljna..
po meni takvo slaganje preporučam iskusnim majstorima u svom guštu i hobbyju.. osobno slažem sebi i nekolicini frendova s kojima se mogu posvaditi i pomiriti brzo a u daljnje zahvate nikada nebih išao...
možda i to veliko MOŽDA bi za pare slagao nekom ali ono osnovni setup, ali kompletan (od radilice pa do uštelanog karba..)
i ako mu kažeš da sam radi mješavinu a on zaboravi i dođe do kvara, sad ti dokaži da on nije stavio ulje.. to su beskrajne mogućnosti..
dgeceg:
auto bil je najgori servis ikad, dogovorili smo se da će mi sve dijelove stavit za 800 kn i potrošni materijal,izgbil je moje federe kvačila koje sam ja kupil i donesel sam mu da ga može poštelavat, federe si je on uzel, meni je vratil neke korištene,ljudi su nekorektni, prvo je motor tam stajao 3 mjeseca jer nije bila dobra kajla, i onda su oni počeli pametovati da se to nemože napravit kod tokara i stalno su srali i motor je stajao kod njih 5 mjeseci, nisu ga složili, izvadili su mi antifriz, strgali su mi plastike sa strane, i na kraju sam im morao platiti 1300 kn, majku im lažljivu, preporučam da nitko tam ne vozi motor na slaganje jer su katastrofa,gamad smrdljiva napokon sam ga odvezo od tam i odvezo ga k članu JURCA,on će to složiti kak bog zapovijeda
speed:
--- Citat: dgeceg - 13 Siječanj, 2010, 15:38:40 ---auto bil je najgori servis ikad, dogovorili smo se da će mi sve dijelove stavit za 800 kn i potrošni materijal,izgbil je moje federe kvačila koje sam ja kupil i donesel sam mu da ga može poštelavat, federe si je on uzel, meni je vratil neke korištene,ljudi su nekorektni, prvo je motor tam stajao 3 mjeseca jer nije bila dobra kajla, i onda su oni počeli pametovati da se to nemože napravit kod tokara i stalno su srali i motor je stajao kod njih 5 mjeseci, nisu ga složili, izvadili su mi antifriz, strgali su mi plastike sa strane, i na kraju sam im morao platiti 1300 kn, majku im lažljivu, preporučam da nitko tam ne vozi motor na slaganje jer su katastrofa,gamad smrdljiva napokon sam ga odvezo od tam i odvezo ga k članu JURCA,on će to složiti kak bog zapovijeda
--- Kraj citata ---
najprije ti je slagao neki kolega pa auto bil i sad tek jurci otpeljal,mogao si tako odma...i onaj blok kaj si mi vratio,na njemu je slozen jaci midrace i nema problema,jos je poliran sav :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju