Općenito > Servisi

auto bil

<< < (2/8) > >>

eladio:

--- Citat: Ensiferum - 20 Prosinac, 2009, 08:33:37 ---ja garanciju imam, serviser kaze samo ti meni dovozi da ti stavljam dijelove i imas ju  :dontknow:

--- Kraj citata ---

na rijec? ili pisanu ?  :toothy11:

dhorvat:
Ja garantiram svima kojima sam slagao da neće zacvikat dok sam ja prisutan tamo i to samo dok ne odem doma. Kasnije ne vrijedi više. I da, to je sve besplatno Može se eventualno produljiti garancija ali za dodatnih 5000 kuna.  :icon_biggrin:

Ja kad slažem to traje i traje i traje  :laughing7:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: dhorvat - 10 Listopad, 2009, 12:58:28 ---Nazovi policiju nek ti oni objasne kak stojiš sa garancijom kad staviš tuning djelove na motor  :binkybaby:

Brijem da ti nitko nikakvu pismenu garanciju neće dati  :headbang:

--- Kraj citata ---

garanciju na dijelove te nitko ni ne traži.
Traži se garancija na ruke. Znači da su dijelovi propisno ugrađeni i ako se utvrdi da je kvar uzrokovan lošom ugradnjom majstor mora preuzet krivicu.A nemoš ti od majstora tražit garanciju na polovnu radilicu koju je netko prije tebe satro na 2+ pa ti dođeš majstoru i kaeš čuj kompa roknula klipnjača loše si ugradio.To tako neide, al on ti mora garantirat da kad preuzmeš skuter da je sve propisno ugrađeno. I to ko ti ne garantira netrebaš mu ni davat motor u ruke.
A kakve veze ima jel su tuning dijelovi il ne?Ko te za dijelove pita

dhorvat:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Prosinac, 2009, 13:42:13 ---garanciju na dijelove te nitko ni ne traži.
Traži se garancija na ruke. Znači da su dijelovi propisno ugrađeni i ako se utvrdi da je kvar uzrokovan lošom ugradnjom majstor mora preuzet krivicu.A nemoš ti od majstora tražit garanciju na polovnu radilicu koju je netko prije tebe satro na 2+ pa ti dođeš majstoru i kaeš čuj kompa roknula klipnjača loše si ugradio.To tako neide, al on ti mora garantirat da kad preuzmeš skuter da je sve propisno ugrađeno. I to ko ti ne garantira netrebaš mu ni davat motor u ruke.
A kakve veze ima jel su tuning dijelovi il ne?Ko te za dijelove pita

--- Kraj citata ---

To garantiranje "ruku" je jako opširan pojam ako ti se rasipa igličasti iz nepoznatih razloga i napravi tolko štete da neznaš od kud bi počeo. Svatko na to krivi mehaničara koji je zadnji slagao nešto makar možda nije ni kriv ni dužan. S druge strane može bit kriv a da se izvlači na nešto drugo, kao da to nema veze s njim  :dontknow:

Manit se čorava posla, zato sam ja sam sebi preuzeo inicijativu kad me isto tako jedan mehaničar "oprao" za pare i nakon toga mi se variomat razletel  :angry7:

Chupsy:
pa opće nije problem nek se igličasti rasipa, ja ti dajem garanciju na ruke, znači da stojim iza svoga rada što opet znači ako tebi rikne igličasti u garantnom roku, donesi dijelove i ja ću ti ih besplatno ponovo ugradit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju