Tehnički kutak > Tuning skutera
razlika sviječice
marko_AeRoX:
--- Citat: x-plorer - 09 Listopad, 2009, 18:33:56 ---evo ta ne otvaram novu temu zanima me koja sportska svicica bi tribala ic na skut od 50 ccm s tim da vozim minareli
--- Kraj citata ---
denso... ostalo shit...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 09 Listopad, 2009, 18:39:17 ---denso... ostalo shit...
--- Kraj citata ---
Da ti budem iskren, slažem se s tobom. Barem na našem tržištu kolko sam imao prilike vidjeti iz vlastitog iskustva, svaki put neki problemi sa NGK R svjećicom a Denso svjećica držala 19 000 km na Trophyju :headbang:
I to ne pričam ni o platinumkama niti o iridijumkama nego o običnim svjećicama. Za moj Trophy/DR-evo je idealna Denso W27ESR-U i opet sam ju stavio i opet sve po starom, 2000 km bez greške zasad :laughing7:
x-plorer:
hvala na ogovoru
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 09 Listopad, 2009, 20:17:03 ---Da ti budem iskren, slažem se s tobom. Barem na našem tržištu kolko sam imao prilike vidjeti iz vlastitog iskustva, svaki put neki problemi sa NGK R svjećicom a Denso svjećica držala 19 000 km na Trophyju :headbang:
I to ne pričam ni o platinumkama niti o iridijumkama nego o običnim svjećicama. Za moj Trophy/DR-evo je idealna Denso W27ESR-U i opet sam ju stavio i opet sve po starom, 2000 km bez greške zasad :laughing7:
--- Kraj citata ---
joj, NGK R je zivi uzas od svjecice... a sad imam gore championku dok ne kupim denso... i uzasno se vidi razlika... u kur*u je totalno skut radi toga... ti si svjedocil tome horvat :P
x-plorer:
di se mogu kupit te denso svociice i koja im je cijena,,
p.s sroy ako spaman
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju