Tehnički kutak > Tuning skutera
razlika sviječice
B.E.G.A:
E ovako danas sam nabavio dvije nove sviječice za svog tehića. NGKr CPR8E i Denso IU24.
I sad ih idem malo pogledati i skužim da je denso dosta kraća od ngk negdje za 3-4mm ?
Zanima me kako će se to odrazit na performanse ili je to zanemarivo ? Inače dosta ljudi hvali tu denso sviječicu. I da koristit ću je na 70ccm.
clutch:
ova platina koju mi je IWO preporucio je isto dosta kraca od seriske ispupcene, uglavnom ja sam primjetio da je samo ler malo grublji a u svemu ostalo isto, osim sto ovu "kracu" vozim vec 3000km, a seriska prdne nakon 600km
inace sam citao na aprilia forumu(ditech) da ta kraca izbjegava sprej od raspršivaca(pa zato valjda duze traje)
B.E.G.A:
--- Citat: clutch - 09 Listopad, 2009, 17:49:09 ---ova platina koju mi je IWO preporucio je isto dosta kraca od seriske ispupcene, uglavnom ja sam primjetio da je samo ler malo grublji a u svemu ostalo isto, osim sto ovu "kracu" vozim vec 3000km, a seriska prdne nakon 600km
inace sam citao na aprilia forumu(ditech) da ta kraca izbjegava sprej od raspršivaca(pa zato valjda duze traje)
--- Kraj citata ---
Jel voziš na 50 ili 70ccm ?
clutch:
50
x-plorer:
evo ta ne otvaram novu temu zanima me koja sportska svicica bi tribala ic na skut od 50 ccm s tim da vozim minareli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju