Tehnički kutak > Tuning skutera

razlika sviječice

<< < (3/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 09 Listopad, 2009, 20:17:03 ---Denso svjećica držala 19 000 km na Trophyju

--- Kraj citata ---

Moja NGK iridijumka slicno. I ne pokazuje znakove slabosti. A bacila je dosa veci broj iskri od tvoje

SlowRider:
Mene je Denso platina sluzila bez najmanje greske oko 7000km. Jedini problem je bio vidljivo trosenje ground elektrode, na slikama se slabo vidi jer ne mogu pronaci bolje, ali vidi se kako je "nasiljena" ground elektroda.

BlackNaranča:
gdje nabavit najbolju mogucu svjecicu za 70ccm?   iridium naravno i koja marka, tocan model, gdje da nabavim? cjena ako je moguce?  to me zanima, hvala!   ;D

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 09 Listopad, 2009, 22:23:24 ---Mene je Denso platina sluzila bez najmanje greske oko 7000km. Jedini problem je bio vidljivo trosenje ground elektrode, na slikama se slabo vidi jer ne mogu pronaci bolje, ali vidi se kako je "nasiljena" ground elektroda.

--- Kraj citata ---

I kod mene, toliko da je trebalo u zivotnom vijeku svjecice 2-3 puta korigirati zazor. Zapravo, to je i odredilo zivotni vijek svjecice iako ona radi savrseno kao i prvog dana.
To je zato jer je od mekanog materijala, a pod velikim je termickim opterecenjem. Steta sto i nju ne rade od nekog tvrdog materijala

Nabukodonozor:
.. da te sviječice .. NGK samo nači original sa zlatnom bojom navoja,ona alu bojom puca dosta brzo ..
 .. DENSO se za sada pokazao najbolji,i jeftiniji ..
 .. Ove iridijske nisu baš prepručljive za minarelli,ja ih imam par sprženih,
    kada počne trokirati ostavim ih u nitro razređivaču par dana,spalim očistim i prži dalje ..

koja je oznaka te championke? nju još nisam isprobao ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju