Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma mozes to lako napravit nego onda ce ti zadnje svijetlit nikako, tako je barem bilo kod mene. ja imam onaj stariji tip prekidaca, tj imam ih 2. Prvi je osnovna/pozicija/ugaseno. Kad stavis ovo "osnovna" onda na drugom prekidacu biras dugo/kratko. Posto ja napred nemam zarulju za poziciju i upalim poziciju zadnji stop je upaljen kao da kocim zato sta nema prednjeg potrosaca. a probaj mozda ti bude sljakalo kako treba
LJUDI POMOČ NEMOGU NIKAKO NABAVITI SPEEDO KOSO SAT ZA RUNNERA VXR 200 2005.GOD STARA LINIJA. DALI IMA NETKO IZ HRVATSKE TKO IH NABAVLJA ? VEČ SAM POLUDI ! SA SCOOTER ATTACKA NEMOGU NARUČITI NEŠTO ŠTEKA. MOLIO BIH VAS POMOZITE. HVALAAAAAAAA
NISAM BAŠ NEŠTO TRAŽIO PUNO PO INTERNETU ALI IMAŠ LI MOŽDA PUNU ADRESU ZA TAJ SIP
POZDRAV DAL IMA NETKO PREPORUKU KOJE VALJČIĆE FEDERIČE VARIJOMAT I SVA OSTALA SRANJA STAVITI NA VXR 200 DOŠLO JE VRIJEME DA SE TO SVE MIJENJA A JA NEMAM POJMA! NAJLAKŠE JE RASTAVITI I SASTAVITI ALI ŠTA KUPITI DA ON DOBRO VUČE DA IMA KRAJNJU BR. DOBRU I DA NEMA RUPA U STARTU KAO SADA STO IMA. HVALA
a minarelci se voze
ekipo ima ko klip za pedesetku. aj spasite me. cu da crknem doma...