Ostalo > Chat house

Chat za Runner vlasnike :)

<< < (48/96) > >>

zL!Ko:
 e ima tko mozda nekom pukom slucajnoscu sliku bendixa di se vidi taj feder sta ga spominje vktr.
Ja na svome ne vidim federa al mislim da bi trebao bit na uzem kraju tamo poslje prve matice.
aj neko plz

P.S. Skuzio sta je, premekan feder :S

Poggiali:

--- Citat: zL!Ko - 30 Studeni, 2009, 22:26:16 ---ja sam kupio ranera samo da mogu pisat u ovu temu  :fingerr: :sex2:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
svaka čast majstore.... učinio si pravu stvar xD

zL!Ko:
mislim da stvarno nije u redu da vlasnici najboljih skutera su ovako tihi u ovom pfd-u. Dobro zna se da vozimo najbolje motore, al ajde koju rjec mozete bacit ;D ;D

PanTheR_oo7:

--- Citat: zL!Ko - 09 Siječanj, 2010, 21:41:38 ---mislim da stvarno nije u redu da vlasnici najboljih skutera su ovako tihi u ovom pfd-u. Dobro zna se da vozimo najbolje motore, al ajde koju rjec mozete bacit ;D ;D

--- Kraj citata ---
Pa sta da pricamo, kad smo kako kazes VLASNICI NAJBOLJIH SKUTERA xD

Dal je ko uspio spojiti oba fara da rade u isto vrijeme?   (da daju punu svjetlost, a ne ono na pola prekidaca)

zL!Ko:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 10 Siječanj, 2010, 01:09:31 ---Pa sta da pricamo, kad smo kako kazes VLASNICI NAJBOLJIH SKUTERA xD

Dal je ko uspio spojiti oba fara da rade u isto vrijeme?   (da daju punu svjetlost, a ne ono na pola prekidaca)

--- Kraj citata ---

Ma mozes to lako napravit nego onda ce ti zadnje svijetlit nikako, tako je barem bilo kod mene. ja imam onaj stariji tip prekidaca, tj imam ih 2. Prvi je osnovna/pozicija/ugaseno. Kad stavis ovo "osnovna" onda na drugom prekidacu biras dugo/kratko.
Posto ja napred nemam zarulju za poziciju i upalim poziciju zadnji stop je upaljen kao da kocim zato sta nema prednjeg potrosaca.

a probaj mozda ti bude sljakalo kako treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju