Ostalo > Chat house

Chat za Runner vlasnike :)

<< < (47/96) > >>

gokiSP:

--- Citat: Keky.sb - 27 Studeni, 2009, 15:59:24 ---mogu onda i ja svoj bendix izvaditi?  :icon_biggrin:
mogu i ja paliti na kurblu?  :toothy12: :toothy9:  :toothy12:  :toothy9:

--- Kraj citata ---

mozes  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

vktr:

--- Citat: zL!Ko - 27 Studeni, 2009, 13:50:37 ---ma nije to. 100% je bendix, tocno cujem onaj zvuk kako "zvoni" kad udara pa onim zubima na poklopcu varia. Ovo ljeto sam to skuizio na par runnera i svi govore da je bendix. I kad ga upalim na kurblu(bendix izvadim) i nagnem nis se ne cuje  :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to ti je i meni bilo na mom trkaču kad se previše nagnem u zavoju onda mi se čulo to  :toothy12:
raskopaj bendix, ne skroz, skini zeger sa šrafcigerom i izvadi van onaj poklopac i feder daj narpavit negdje novi i zamjeni ga i sklopi sve nazad, ja sam tako napravio i prestalo je udaranje zubiju, također sam još malo zube skratio specijalnom metodom  :icon_biggrin:

e da zaborvaio sam reći, feder novi daj napravit tvrđi, jedno 2 zavoja manje i 0.2mm deblja žica

Keky.sb:

--- Citat: zL!Ko - 27 Studeni, 2009, 18:37:36 ---ti pali na guranje  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

--- Citat: gokiSP - 27 Studeni, 2009, 18:40:31 ---mozes  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
ajd baš ću probati. hvala na info.  :toothy12: :toothy9:

gun_rider:
pi*+u koja diskriminacija...ko nema ranera nemože pisat ništa ovde :toothy12:

zL!Ko:
ja sam kupio ranera samo da mogu pisat u ovu temu  :fingerr: :sex2:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju