Ostalo > Chat house

Chat za Runner vlasnike :)

<< < (49/96) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: zL!Ko - 10 Siječanj, 2010, 11:18:13 ---Ma mozes to lako napravit nego onda ce ti zadnje svijetlit nikako, tako je barem bilo kod mene. ja imam onaj stariji tip prekidaca, tj imam ih 2. Prvi je osnovna/pozicija/ugaseno. Kad stavis ovo "osnovna" onda na drugom prekidacu biras dugo/kratko.
Posto ja napred nemam zarulju za poziciju i upalim poziciju zadnji stop je upaljen kao da kocim zato sta nema prednjeg potrosaca.

a probaj mozda ti bude sljakalo kako treba

--- Kraj citata ---
Na novom Runneru ima samo jedan prekidac  kratko / dugo.
Ako se stavi prekidac na sredinu   gori samo ZUTO  kao da je prazan akumulator!

Eh sad je to neko spominjo oko alternatora....  haman ne moze dovoljno puniti....  nezz ni ja  :(

zL!Ko:
da, moguce da bi bila ista situacija kao kad bis stavio xenone. Oni bi radili jedno vrijeme dok se nebi akomulator ispraznio a to bi bilo dosta brzo jer  alternator nemoze naputnit kolko xenon moze popit.

bukac.d:
LJUDI POMOČ NEMOGU NIKAKO NABAVITI SPEEDO KOSO SAT ZA RUNNERA VXR 200 2005.GOD STARA LINIJA. DALI IMA NETKO IZ HRVATSKE TKO IH NABAVLJA ? VEČ SAM POLUDI ! SA SCOOTER ATTACKA NEMOGU NARUČITI NEŠTO ŠTEKA. MOLIO BIH VAS POMOZITE. HVALAAAAAAAA

sven_vx:

--- Citat: bukac.d - 29 Siječanj, 2010, 17:12:00 ---LJUDI POMOČ NEMOGU NIKAKO NABAVITI SPEEDO KOSO SAT ZA RUNNERA VXR 200 2005.GOD STARA LINIJA. DALI IMA NETKO IZ HRVATSKE TKO IH NABAVLJA ? VEČ SAM POLUDI ! SA SCOOTER ATTACKA NEMOGU NARUČITI NEŠTO ŠTEKA. MOLIO BIH VAS POMOZITE. HVALAAAAAAAA

--- Kraj citata ---
idi pod trgovina i na usluge..tamo imas oglas od clana "SlowRider" i on se bavi narucivanjem dijelova sa SC..posalji mu mail i sve se dogovorite..ti mu uplatis novce i za 10 dana su ti satovi doma na vratima.. :icon_thumright:

bukac.d:

PUNO  HVALA NA ODGOVORU

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju