Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e i ja imam to u planu pošto mi se ova unutrašnjost izgrebala i zahrđalai ako neko moze rec kako ošmirglat te opruge ili kako skinut staru boju
"unutrasnjost" smirglas sa vodobrusnim papirima(neznam tocno kojih gradacija)neka netko napise ko zna,a za opruge ti neznam jer cu ih ja samo odnjet lakireru da ih sredi...
to za unutrašnjos znam sa vodobrusnim i sa kojom gradacijom ali mene zanima za opruge kako ih spremiti za farbanje i onda dalje sta dali primer pa farba dvokomponentna ili kako
plastifikacija
ja sam pitao lakirera kak je najbolje to napravit i rekao je da ismirglam opruge i pofarbam sprejem i ostavim da se osusi...da su sva ostala sranja preskupa...
ma nema sanse da ih sa sprejem ofarbam bas toliki fuser nisam,ma prej se odmah pocinje gulit
nije plastifikacija skupa...jeftinija nego sprej ali može se i sprejem...samo ne debel sloj...šta tanji...da ne popuca boja
ako ides plastificiratneces moc birat boju u nijansu nego sta imaju tamo ponudeno
dali netko zna kod one boje kakve su deklo,vilice i vodena?opruge bi najrade u tu boju pobarbao...pa ako netko zna boju neka napise jer nigdje nemogu nac...
skini dio, odnesi neka ti napravi takvu boju u spreju...nađe ti kod boje u pola min
...i nije skupo...crnome za plastificirat 2 felge od runnera 200kn uzelo...tako da ono za opruge...sića
vodobrusni papiri...240, 600, 1200, 2000...i preletiš sa plavom kredom ili pastom za poliranje metala