Općenito > Propisi
promjena masine na skuteru
mrcina:
misliš da su i stariji plavci ludi i neobrazoovani.
mogao bi se zajebat i da starijim se neda jebavat sa nekime kod kojeg treba trošit puno vremena, oni ti vole jednostavne kazne a ovo prepuštaju mlađima.
Jandro:
--- Citat: mrcina - 08 Listopad, 2009, 18:34:20 ---misliš da su i stariji plavci ludi i neobrazoovani.
mogao bi se zajebat i da starijim se neda jebavat sa nekime kod kojeg treba trošit puno vremena, oni ti vole jednostavne kazne a ovo prepuštaju mlađima.
--- Kraj citata ---
ne to da su ludi i neobrazovani, nego da neki policajac od 40+ godina sigurno nezna kak izgleda koja je leader masina a koja quasar
to ja hocu rec
Iwo SR Tuono:
daj jandro koji ti je lol
nemaš nikakve brige oko toga, složi street legal look i vozi se ko čovjek, tu se zabrinjavaš koda si strpo na 50tku 500kubika loool ša ti je
Jandro:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Listopad, 2009, 20:16:21 ---daj jandro koji ti je lol
nemaš nikakve brige oko toga, složi street legal look i vozi se ko čovjek, tu se zabrinjavaš koda si strpo na 50tku 500kubika loool ša ti je
--- Kraj citata ---
pa to mi je da nakon silnih novaca i truda i muke i svega doleti mi neki murjak i sjebe me u vezi svega
i sta onda, jebat mu mater
a neznam, vidjet cu pa kak bude bude
shegy:
napravi kak ti kaze iwo
obavezno na regu sa tablicom da normalno stoji retrovizore i sve to...
sto se tice colaze to rjesi da ti upisu pod napomenu... a mislim da te zbog masine nitko nece yebat...
jer pazi tvoj skuter je vec A kategorija i on nema (ima al tko ce ti to u hr provjeravati) propisano koliko smije ici i koliko smije imati KS i 4t je masina a u papirima pise 4t
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju