Općenito > Propisi
promjena masine na skuteru
gokiSP:
ma sumnjam de ce bit tako rigorozni al samo sam ti htio rec da postoji mogucnost makar je mala..
devil_ma-yela:
--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2009, 15:02:35 ---ma sumnjam de ce bit tako rigorozni al samo sam ti htio rec da postoji mogucnost makar je mala..
--- Kraj citata ---
ne vjerujem da bi do toga došlo, pogotovo u bj-u! samo riješi te kotače da ti stave napomenu i nemoj privlačit pozornost na sebe i to je to, a kao i da bi neki policajci shvatili da je tu neki swap u igri!
Jandro:
--- Citat: devil_ma-yela - 08 Listopad, 2009, 16:54:19 ---ne vjerujem da bi do toga došlo, pogotovo u bj-u! samo riješi te kotače da ti stave napomenu i nemoj privlačit pozornost na sebe i to je to, a kao i da bi neki policajci shvatili da je tu neki swap u igri!
--- Kraj citata ---
nisu problem ovi stari policajci, kurca on zna jel to je ta masina ili nije
problem su ovi mladi sto dolaze i sto ih je sve vise i vise, i medu njima svima moze bit neki i trknut starijeg i rec mu, cuj, ovo nije ta masina, ajmo ga malo jebat
jebes stare, novi su zajebani
greenlite:
--- Citat: Jandro - 08 Listopad, 2009, 13:25:22 ---
u j#bo bi im ja majku kad bi to napravili
neznam sta bi bilo ni sta bi napravio tad, ali sam 1000% uvjeren u to da im ja nebi dao svoj skuter i svoju masinu da budale to rastavljaju
a ovo za kotace otic cu pitat na tehnicki jel j#bo ih pas ak cu opet nove papire morat vadit zbog kotaca ko zbog boje prosli put i onda me to sve nakraju pun k kostalo
nek napisu u napomenu i u k**ra*
svaka budala bi mogla shvatit da su stabilniji veci kotaci nego oni mali pa prema tome ja ''dobro'' radim, tak da to nebi nist protuzakoito trebalo bit
koji k**ra* i sad i na autu ak stavis vece felge i tanji profil guma
pa s kojom gumom se budes prije zaletio i izletio il sta vec, 195-65-15 il 225-45-17??
j#bo ih isus
promjer isti ostaje
tak sam alergican na te njihove zakone mamu im j**** :angry5: :angry5:
--- Kraj citata ---
meni ta dimenzija 195 65 15 stoji u knjizici a imam 17 cola na autu... Da mi tu dimenziju upisi moram raditi atest koji stoji 1000kn i pitanje ako bi uopce prosal atest
a vjerujem da bi ista situacija bila i za skuter... Ak se ne varam samo ako se stave sire gume ide u napomenu
gun_rider:
prva stvar šta te 99% padnura neće jebat za ništa ako je ostatak uredan...rega, kaciga, vozačka...
druga stvar...ako se i sa 500ccm zamaraš sa tim šta ako te zaustavi padnur...onda neznam :toothy11: gassssssssss
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju