Općenito > Propisi

promjena masine na skuteru

<< < (5/7) > >>

Zeljac:
a sada bas 500ccm na ramu od 50 to si pretjero ali svj jebeno bi to bilo ali skuzio bi jbg puno njih imaju motore doma i voze i slazu vjeruj mi znam ih dosta njih iz bj tako da a odakle si ti .. ==?? iz bj

mrcina:
pa nisu oni bene da ne vide deklo i airbox, još guma,pa veličina mašine.

ja imam quasar i imam dijelova hrpu od ledera a što mi je glupo, to nije glupo piaggiu jer je na taj način smanjio troškove.

quasar i leder se razlikuju po vanjskom izgledu samo na dijelu kod vodene pumpe, ali master i quasar je razlika u svemu tako da se to baš i nemože sakriti.

DvdAerox:
hmm, razmisljajuci, ako ti recimo na blok 125 stavis vecu felgu dali ce ona imati dovoljno mjesta da stane u blok bez da ista dodiruje, nemam sliku runnera 125 u glavi sad, ali zbog toga bi mogli posumnjat.. e sad dali ce se oni toga sjetit ili slicno, cisto sumnjam..

Jandro:

--- Citat: mrcina - 09 Listopad, 2009, 17:34:26 ---pa nisu oni bene da ne vide deklo i airbox, još guma,pa veličina mašine.

ja imam quasar i imam dijelova hrpu od ledera a što mi je glupo, to nije glupo piaggiu jer je na taj način smanjio troškove.

quasar i leder se razlikuju po vanjskom izgledu samo na dijelu kod vodene pumpe, ali master i quasar je razlika u svemu tako da se to baš i nemože sakriti.

--- Kraj citata ---

ovako
airboxa nebude bilo na vidljivom mjestu tako da vec time bude djelovalo manje
masina je kojih 5cm dulja od leader masine, da samo 5cm, kak neda mi se objasnjavat
a sira za 3cm
tak da to nije ono ogromna razlika

gumu cu stavit nizi profil i automatski s time ta 14'' guma nebude bila puno veceg promjera od runnerove 12
a prednja felga i guma su iste velicine kao i na runneru vx/vxr novom tako da ja mislim ako se dobro napravi, neviri puno van nekom ne previse iskusnom oku nebude djelovalo previse vanseriski

neznam, kak bude bude
i ak me haltaju i ak neki murjak zagrize za mene, a jebat ga
ic cemo napravit atest i regat ga ko 500ccm i vozit se onda skroz legalno

Jandro:
eto, sad saznao da ga nemogu ni atestirat jel nemam te papire od tog skutera
a u k**ra*, sad sam vec lagano zivcan zbog svega toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju