Općenito > Propisi

promjena masine na skuteru

<< < (2/7) > >>

Zeljac:
k**ra* to ovi iz bj budu gledali  :toothy3: meni u papirima pise 130/60/13 a ja imam 140 ili 150/60/13 i nikada mi to nije gledo cak nije ni gledo masinu ..  :happy3:

..::IVKULJA::..:
odi na tehnicki i neka ti pod napomenu napise sadanju colazu felgi i to je to... frendu su na autu skinuli tablice,u papirima 14" a on imao 15 il 16 i morao je na vanredni tehnicki,pa uvest u prometnu velicinu felgi...a ovo za masinu,samo nemoj stavljati nikake kucelje,serdarevice i ostale fuserije,vozi se kulturno i niko te nece zafrkavat

Jandro:

--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2009, 11:32:53 ---ako ti se namjeri neki murjak na tebe oduzima ti privremeno skuter i onda se rastavlja i mjeri se kubikaza..znam kad je frendu uzelo nrg-a sa 180 masinom da su rastavili i mjerili kubikazu... :toothy11:

--- Kraj citata ---

u j#bo bi im ja majku kad bi to napravili

neznam sta bi bilo ni sta bi napravio tad, ali sam 1000% uvjeren u to da im ja nebi dao svoj skuter i svoju masinu da budale to rastavljaju
a ovo za kotace otic cu pitat na tehnicki jel j#bo ih pas ak cu opet nove papire morat vadit zbog kotaca ko zbog boje prosli put i onda me to sve nakraju pun k kostalo
nek napisu u napomenu i u k**ra*
svaka budala bi mogla shvatit da su stabilniji veci kotaci nego oni mali pa prema tome ja ''dobro'' radim, tak da to nebi nist protuzakoito trebalo bit

koji k**ra* i sad i na autu ak stavis vece felge i tanji profil guma
pa s kojom gumom se budes prije zaletio i izletio il sta vec, 195-65-15 il 225-45-17??
j#bo ih isus
promjer isti ostaje
tak sam alergican na te njihove zakone mamu im j****  :angry5: :angry5:

gokiSP:
sve ja to kuzim i nebi im ni ja dao skuter da ga rastavljaju i ne znaci da ce do toga doc..ali na frenda su se namjerili i dosli sa papirom i jbg moras im dat skuter na tu jebenu provjeru..mislim ne moras al znas sta ti onda sljedi.. :toothy11: btw njegov je skuter u policiji vec vise od godinu dana..

Jandro:
a neznam
rijesit cu kotace u papirima da pise odgovarajuca dimenzija, slozit to sto bolje tak da se sto manje kuzi da je tu kemijano, seriski auspuh, tablica da se vidi i neki retrovizori i ne radit sranja i ok bi trebalo bit onda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju