ajmo ovako, rezultati s terena
malossi crveni i polini plavi se razliku u debljini žice za 0,2mm, znači nezamjetno što će reć da su po tvrdoći tu negdje,ali plavi je ipak malo teže stisnut
I tako sam ja danas special belt zapalio i s njim tjerao zmije oko kuće
ugl njega više ne stavljam nema šansone, samo za rezervu nek stoji, nabavio sam serijski, rabljen al ok.
Usput sam polinijeve klizače uspio nagurat na multivar i sad nema više mlinca za kavu al radilica ima lufta, to sma skontao danas, i to otkad je kit stavljen ga je dobila, znači u zadnjih 3000km
Sad je sve igla, samo me nerviraju žuti na kvačilu što me ispucava na malo previsokim okretajima a posljedica tako tvrdih federa je i temperatura zvona tako da idu bijeli gore il zeleni,...nadalje, došao sam do zaključka zašto se plavi centralni odmotao i prijenos mi raznio.
Zato jer je to centralni za minarelli koji koristi širi centralni, ali u ami trejdu su rekli da je to za morini po šifri...sad ionako nema veze, zamjenit ću ga za trakice za felgabe, neke ciganske ionako mi to treba
Uglavnom problem solved.
šta se tiče speciala, prešao je on tisuću kilometara ali nije to to...ja sam uštelao skuter sa serijskim remenom i da sad trebam tražit kombinaciju rolina i centralnog zbog drugog remena ubio bi se
hvala svima, pozz