Općenito > Propisi
Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj
steeef:
--- Citat: Hrvoje_40 - 08 Travanj, 2010, 12:47:13 ---ja tako i tako ne bježim..ak me ulove stanem
--- Kraj citata ---
tako je,ak si frajer dok divljaš i kršiš zakon na bilo koi način,onda stisni muda i snosi posljedice za to i popij tu kazu pošto si ju zaslužil.
općenito govorim,nie išlo tebe hrvoje,hehe
Hrvoje_40:
--- Citat: stefek - 08 Travanj, 2010, 12:48:44 ---tako je,ak si frajer dok divljaš i kršiš zakon na bilo koi način,onda stisni muda i snosi posljedice za to i popij tu kazu pošto si ju zaslužil.
općenito govorim,nie išlo tebe hrvoje,hehe
--- Kraj citata ---
ma sve 5. ja inače vozim dostave i stalno sam na cesti i držim se zakona u svemu osim u brzini....al velim ak me ulove ulovili su me :dontknow:
SPecial:
--- Citat: Mark - 08 Travanj, 2010, 12:08:37 ---Joj dajte ljudi gledate malo previše akcijskih filmova, a i mrcina bi Vam malo manje mogao prodavati maglu...
Ne znam stvarno zašto su onog psihičkog bolesnika u Jetti pratili po autoputu poprilično dugo na sigurnoj udaljenosti dok se nije sam zaustavio jer si je uspio probušiti gumu. "Ganjati" nekoga po cesti je također ugrožavanje tuđih života, a da ne pričam o nekakvim rušenjima s motora :laughing9:
Nikada nisam bježao službenoj osobi, kako u automobilu tako niti na skuteru, niti mi pada na pamet. No, da mi je viditi tog policajca koji će me pokušati srušiti s motora zato što mu nisam stao :hello:
Istoga trena bi dobio prijavu unutarnjoj kontroli. Ja bih dobio kaznu za bježanje službenoj osobi, a on za ugrožavanje mog života, zato ne pričajte budalaštine, dok nam se zakon ne izmjeni ka onom surovom kod Amerikanaca gdje ste i svi gledali sulude potjere pa vam se očito razvila mašta ;)
--- Kraj citata ---
Odi se svađat doma ako ti je do toga. BILO JE SLUCAJEVA KADA SU POLICAJCI RUŠILI MOTORISTE SVOJIM VOZILIMA I TOCKA. To ti mnogi mogu potvrditi. I ne pjeni se sada,nego se smiri i citaj. A Mrcina zakon poznaje bolje nego pola nas ovdje.
Mark:
--- Citat: SPecial - 08 Travanj, 2010, 17:29:52 ---
Odi se svađat doma ako ti je do toga. BILO JE SLUCAJEVA KADA SU POLICAJCI RUŠILI MOTORISTE SVOJIM VOZILIMA I TOCKA. To ti mnogi mogu potvrditi. I ne pjeni se sada,nego se smiri i citaj. A Mrcina zakon poznaje bolje nego pola nas ovdje.
--- Kraj citata ---
Nije mi cilj s nikim se svađati nego govorim kako stvari stoje po zakonu kod nas, a to i Mrcina zna ;) Bilo je slučajeva kada su policajci spavali na radnom mjestu, kada su pretukli nedužnu osobu, koristili rotaciona svjetla bez opravdanog razloga itd. Jel to po zakonu?! Nebi baš rekao, ali se svejedno radi. I oni su ljudi od krvi i mesa, i isto tako mogu pogriješiti, ali to po zakonu ne smiju raditi kod nas. Btw, vidim ja i mala slova tako da se ne moraš pjeniti kako ti kažeš :hello:
Hrvoje_40:
--- Citat: Mark - 08 Travanj, 2010, 17:59:35 ---Nije mi cilj s nikim se svađati nego govorim kako stvari stoje po zakonu kod nas, a to i Mrcina zna ;) Bilo je slučajeva kada su policajci spavali na radnom mjestu, kada su pretukli nedužnu osobu, koristili rotaciona svjetla bez opravdanog razloga itd. Jel to po zakonu?! Nebi baš rekao, ali se svejedno radi. I oni su ljudi od krvi i mesa, i isto tako mogu pogriješiti, ali to ne smiju raditi kod nas. Btw, vidim ja i mala slova tako da se ne moraš pjeniti kako ti kažeš :hello:
--- Kraj citata ---
policija kao i svi drugi ljudi koji su u toj mogućnosti koriste i rade ono za što nas ostale kažnjavaju :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju