Općenito > Propisi
Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj
steeef:
moj susjed bježo murju sa apencom,nie htel stat i srušili da...naravno bil je on kriv jer se vozil bez potrebnih dokumenata i nie htel stat dok su ga zaustavljali na glavnoj cesti..dobil je kaznu za bježanje,za neimanje vozačke i neregan motor,plus prijava i moral je još platit štetu koja je nastala na policijskom autu dok su ga udarili...pa vi sad vidite jel bude stali il bježali i ugrožavali sebe i druge u prometu.
Hrvoje_40:
--- Citat: stefek - 08 Travanj, 2010, 12:40:09 ---moj susjed bježo murju sa apencom,nie htel stat i srušili da...naravno bil je on kriv jer se vozil bez potrebnih dokumenata i nie htel stat dok su ga zaustavljali na glavnoj cesti..dobil je kaznu za bježanje,za neimanje vozačke i neregan motor,plus prijava i moral je još platit štetu koja je nastala na policijskom autu dok su ga udarili...pa vi sad vidite jel bude stali il bježali i ugrožavali sebe i druge u prometu.
--- Kraj citata ---
nije stvar u bježanju
po nekoj logici ne bi te smio rušiti ;D
šta ako padneš....udariš glavom u rinzol i umreš?
steeef:
zakon je jasan i moraš stat dok te čopiraju.....a za to ide uvijek kazna kakva god...bježanjem moreš napravit još veće sraje,povredit il ubit nekog...ak si ti prekršitelj onda ti to i platiš makar i povredama,a ne da nekog povrediš ko ni kriv ni dužan se našel na cesti dok si ti divljal i bježal od murje..uostalom ak nemaš vozački i regi nemaš kaj ni radit na cesti jer si odma u prekršaju..
Iwo SR Tuono:
alfa ima jednu rečenicu za to
3alfa3 says: "Prirodna selekcija" :angry7:
:icon_biggrin:
Hrvoje_40:
--- Citat: stefek - 08 Travanj, 2010, 12:45:43 ---zakon je jasan i moraš stat dok te čopiraju.....a za to ide uvijek kazna kakva god...bježanjem moreš napravit još veće sraje,povredit il ubit nekog...ak si ti prekršitelj onda ti to i platiš makar i povredama,a ne da nekog povrediš ko ni kriv ni dužan se našel na cesti dok si ti divljal i bježal od murje..uostalom ak nemaš vozački i regi nemaš kaj ni radit na cesti jer si odma u prekršaju..
--- Kraj citata ---
ja tako i tako ne bježim..ak me ulove stanem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju