Općenito > Propisi

Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj

<< < (31/32) > >>

Drnda:
za lika koji je postavio pitanje , gle, necu sada ici na pravnu stranu, ali nije ni policija glupa da nezna da ako imas kacigu, kljuc i sam dodjes staviti kacigu, pa svatko bi rekao da si ga vozio, pogotovo ako nisi u svome dvoristu, a jos te za to upozoravao i prije, nemozes ni ti muljati bas...

Hrvoje_40:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Svibanj, 2010, 19:02:51 ---za lika koji je postavio pitanje , gle, necu sada ici na pravnu stranu, ali nije ni policija glupa da nezna da ako imas kacigu, kljuc i sam dodjes staviti kacigu, pa svatko bi rekao da si ga vozio, pogotovo ako nisi u svome dvoristu, a jos te za to upozoravao i prije, nemozes ni ti muljati bas...

--- Kraj citata ---
ja smatram da pristojnošću možeš šta želiš  :icon_thumright:
budi bahat i bezobrazan prema policajcu i nakalemit će ti bilo šta  :laughing3:

pajo:
neki dan sam imao susret sa rukom pravde,di sam prošo sa kaznom 2.000kn-a da sam bio kurčevit mogo mi je uzet vozačku + bodeve i još da je htio pregledavat skuter :sad1: tako da sam dobro prošo(ako se to može tako nazvat) još smo se ispričali i upozorio me da ne nosim više šljem.

Hrvoje_40:

--- Citat: pajo - 22 Svibanj, 2010, 19:20:52 ---neki dan sam imao susret sa rukom pravde,di sam prošo sa kaznom 2.000kn-a da sam bio kurčevit mogo mi je uzet vozačku + bodeve i još da je htio pregledavat skuter :sad1: tako da sam dobro prošo(ako se to može tako nazvat) još smo se ispričali i upozorio me da ne nosim više šljem.

preporučam(BONTON) :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
činjenica je da si kompletno ispravan ako si bahat nešto će ti nači

mara_046:

--- Citat: Bokygs - 22 Svibanj, 2010, 18:52:40 ---Jednom zgodom se skupilo nas 6-7 skuterasa na trgu,i dodje policajac s motor i stane kraj nas.I gleda motor,i jedan skuter je bio neregistriran (a decko koji ga vozi nema ni dozvole) i pita policajac ciji je ovo motor-ne smijes ga neregistiranog vozit,on kaze moj.Frend se ustane,pred policajcem izvadji kljuc iz brave i sjedne nazad na klupicu.Ovaj je samo čudno gledao i otišao,a da je bio drugačiji policajac ne bi to samo tako prošlo...tako da zavisi na kog naletiš...

--- Kraj citata ---

mogao ga je sklonit sa ulice zvati pauka i dovidenja...jer ne regan uato.motor ne smije biti na ulici...a ne govorim ja da je Bog ali znam kako to funkcionira  i govorim da ima kaznih da ne bi ni sami povjerovali..zato sam reko da moze sta hoce...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju