Općenito > Propisi

Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj

<< < (30/32) > >>

3alfa3:

--- Citat: Hrvoje_40 - 22 Svibanj, 2010, 16:45:10 ---ne bi se baš složio s tim
to znači da mene sutra mogu uhititi s sumnjom da sam ubio nekog i dođe policajac na sud kaže da sam ja i gotovo  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ja sam mislio na prometne prekrsaje. Nisam citao cijelu temu pa ne znam do kud se razvila, ali ocekivao sam na skuter forumu da bi moglo biti samo rijeci o prometu  :icon_thumright:

Hrvoje_40:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Svibanj, 2010, 16:47:23 ---Ja sam mislio na prometne prekrsaje. Nisam citao cijelu temu pa ne znam do kud se razvila, ali ocekivao sam na skuter forumu da bi moglo biti samo rijeci o prometu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
znam ali govoriš da ti može šta hoče, a ja se s time baš ne bi složio

3alfa3:

--- Citat: Hrvoje_40 - 22 Svibanj, 2010, 16:49:03 ---znam ali govoriš da ti može šta hoče, a ja se s time baš ne bi složio

--- Kraj citata ---

Oni ti i rade sto hoce, samo ponekad zbog toga najebu, ali to je rijetko. Uglavnom, s njima kulturno i bez raspravljanja. Mene je takavo ponasanje u 99% slucajeva spasilo zasluzene kazne. Mozda nisam prosao besplatno, ali svakako bitno manje od onog sto je trebalo

Hrvoje_40:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Svibanj, 2010, 16:51:27 ---Oni ti i rade sto hoce, samo ponekad zbog toga najebu, ali to je rijetko. Uglavnom, s njima kulturno i bez raspravljanja. Mene je takavo ponasanje u 99% slucajeva spasilo zasluzene kazne. Mozda nisam prosao besplatno, ali svakako bitno manje od onog sto je trebalo

--- Kraj citata ---
iskreno se slažem s tobom i mislim da je normalan i kulturan pristup policajcu puno bolji i učinkovitiji od bahačenja  :icon_thumright:

Bokygs:
Jednom zgodom se skupilo nas 6-7 skuterasa na trgu,i dodje policajac s motor i stane kraj nas.I gleda motor,i jedan skuter je bio neregistriran (a decko koji ga vozi nema ni dozvole) i pita policajac ciji je ovo motor-ne smijes ga neregistiranog vozit,on kaze moj.Frend se ustane,pred policajcem izvadji kljuc iz brave i sjedne nazad na klupicu.Ovaj je samo čudno gledao i otišao,a da je bio drugačiji policajac ne bi to samo tako prošlo...tako da zavisi na kog naletiš...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju