Općenito > Propisi

Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj

<< < (3/32) > >>

mrcina:
ma vidim ali mu govorim da se ne zavarava i sačuva glavu.

gix 200 ccm:
Lako je tebi kad imas i glasnogovornika. Vidim NIKON se tegli za tobom na svaku temu . Ako zelis ljudima pomoc onda jasno objasni na kojem linku mozemo procitat to sto si ti rekao, pa ce mnogi malo proucit zakone o ovlastima policije. Zar murija i rusenjem motociklista ne dovodi ostale sudionike u prometu u opasnost. A ti Nikon ako imas reći nesto vezano uz temu, izvoli!  A ne ko neka baba upadat sa svojim primitivnim pretpostavkama.Nismo svi balavi u glavi ko ti!

Nikon:
primitivno si odgojen i tako se ponasas,

ovakve teme postavljaju dica od 15, 16 godina kojima su roditelji kupili skuter a oni glume neke face...

samo se ti bodi s rogatima pa kad najebes ja cu ti se prvi smijat

mrcina:

--- Citat: gix 200 ccm - 07 Listopad, 2009, 11:57:17 ---Lako je tebi kad imas i glasnogovornika. Vidim NIKON se tegli za tobom na svaku temu . Ako zelis ljudima pomoc onda jasno objasni na kojem linku mozemo procitat to sto si ti rekao, pa ce mnogi malo proucit zakone o ovlastima policije. Zar murija i rusenjem motociklista ne dovodi ostale sudionike u prometu u opasnost. A ti Nikon ako imas reći nesto vezano uz temu, izvoli!  A ne ko neka baba upadat sa svojim primitivnim pretpostavkama.Nismo svi balavi u glavi ko ti!

--- Kraj citata ---

ovakvim izjavama i proljevima ti ovdje nebuš imao ni g od glasnogovornika a kojemu je posao da govori u ime MUP-a beno.

nikon i ja se ne poznamo i njegova je stvar koga bu podržao.

imaš NN iliti narodne novine i traži ja nemoram, usto tko si ti da ti ja objašnjavam postupanje policije u određenim situacijama. napravi glupost i uči na svojoj koži ako ti je tako draže.

Drnda:
za ovoga gix-a, imas MUP.hr ili kako je vec i citaj, policija ima pravo to raditi, i kao sto je i mrcina rekao bolje da to urade nego da pobijes nekoga....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju