Općenito > Generalno o skuterima
LUDI PANDUR
mrcina:
pazi uvjek postoji prviput, nedaj bog onaj najteži ali ipak dok se kreče odi iza auta ili mu se vozi na zadnjem čošku tako daješ do znanja svima da buš išo napred.
munja:
--- Citat: mrcina - 09 Listopad, 2009, 20:56:24 ---pazi uvjek postoji prviput, nedaj bog onaj najteži ali ipak dok se kreče odi iza auta ili mu se vozi na zadnjem čošku tako daješ do znanja svima da buš išo napred.
--- Kraj citata ---
3 godine radim taj posao to sam naučio ali svejedno hvala na savjetu CAR SI :notworthy:
3alfa3:
--- Citat: mrcina - 09 Listopad, 2009, 20:56:24 ---pazi uvjek postoji prviput, nedaj bog onaj najteži ali ipak dok se kreče odi iza auta ili mu se vozi na zadnjem čošku tako daješ do znanja svima da buš išo napred.
--- Kraj citata ---
Uvijek tako. Ne samo da me on vidi (jer onda me zapravo i ne vidi zbog mrtvog kuta), nego da ja imam gdje "pobjec" ako on naglo zakoci. Nikad nekom na guzici jer ja na skutu nemrem tak brzo stat ko auto
munja:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Listopad, 2009, 21:13:49 ---Uvijek tako. Ne samo da me on vidi (jer onda me zapravo i ne vidi zbog mrtvog kuta), nego da ja imam gdje "pobjec" ako on naglo zakoci. Nikad nekom na guzici jer ja na skutu nemrem tak brzo stat ko auto
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
yamaha544:
Ma to je sve u k****.Sad se naplacuju kazne za pojas u autu i pricanje na mobitel i tako to.I gledo ja na provjerenom mozda je i jos netko pratili su policiju kako voze bez svjetla tj.jedno neradi drugo radi,pricaju na mobite,voze bez pojasa,prestrojavaju se bez zmigavca itd.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju