Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to sam neki dan reko nekome da ne brine... ako je nik veci pomice se "nik" i vertikalna crta...
iskaznica nemora biti u skladu sa pravopisom RH jezika jer nije dokument kojim nešto dokazuješ po zakonu
1. nemoj mi editirat postove.2. tvoj nick govori o tebi.3. iskaznicu ni đabe nebi da mi piše gore ko zadnjoj seljačini 'NIK'.cao NIK praskaton.
Mrcina, baš si mrcina j#bote k**ra* xDKad te vidim Mrcina, vrištat ću ti od smijeha u facu jer fkt nisi normalan lik Citam kaj pises , jbt kaj gutaš ti?? solne kiseline??
sto se tice teme, mrcina, na iskaznici treba promjeniti "nik" u "nickname" http://en.wikipedia.org/wiki/Nickname
spammeri ce biti bannani...oni koji postavljaju glupa pitanja i jos gluplja objasnjenja oko toga cemu iskaznica itd neka zaobilaze ovaj dio podforuma i to je to.. (uopce ne vidim razlog sta tu traze doritos, delux i slicni... osim prcat? nece ici...)
obicno plastificiranje, a ne ko kreditna kartica, u ovoj nasoj tiskari bi kostalo za nekih 100 komada 70KM, a za 500komada 160KM. 1KM je 3,73...kn pa racunajte. ako je jeftinije nek se ovdje uradi
svi moderatori/admini dužni su imati člansku iskaznicu
U mom ugovoru nema te tocke
eladio dijeli bannove, a s obzirom na onu raspravu na fejsu, sad sam primjetio da sam jadnog doritosa potpuno zaboravio.. ..bann 14 dana , i deluxu produzen na isto da bi sve bilo fer slobodno budite frajeri i dalje ....nemate ni srama ni kulture
ja mislim da bi ovakav dizajn iskaznice bio vrlo dobar ali zahtjeva puno vremena
Citat: čmaljo - 13 Srpanj, 2013, 23:22:24ja mislim da bi ovakav dizajn iskaznice bio vrlo dobar ali zahtjeva puno vremenapa to je to (ako mislis na ono pod MOJSKUTER da se upisuje nick sa foruma)