Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Razgovori vezano uz iskaznicu

<< < (21/56) > >>

Hinjavac:
Zanima me stanje iskaznica. Odnosno od kakvog se materijala prave. Jer sam dobio neku ponudu za plstificirane (osobna, zdrastvena) na taj nacin pa me zanima kakve su ove i koliko se plaćaju ako se smije znati.

mrcina:

--- Citat: Hinjavac - 17 Ožujak, 2010, 14:59:58 ---Zanima me stanje iskaznica. Odnosno od kakvog se materijala prave. Jer sam dobio neku ponudu za plstificirane (osobna, zdrastvena) na taj nacin pa me zanima kakve su ove i koliko se plaćaju ako se smije znati.

--- Kraj citata ---

ovako sve ti piše kako to ide i koliko dođe. i mene to interesira ljepše bi izgledale.

trenutno su iskaznice tvrdi papir plastificiran kao ona bivša velika osobna iskaznica.

planirano je da se iskaznice za klub rade kao osobna/zdrastvena

mrcina:

--- Citat: mhr-team - 17 Ožujak, 2010, 13:36:41 ---evo jedno kratko i jasno pitanje, jer vidim da budući članovi kluba će biti samo članovi kluba i neće imati nikakvu zaštitu, ili ipak ne vidim dobro??
a pitanje je: zašto bi netko trebao postati član kluba?

--- Kraj citata ---

molim zašto  ???

pa valjda zato što to on hoče a ne zato što to mora.

ali svi koji hoče sudjelovati u stvaranjukluba morat če biti i članovi.

isto kao što svi moderatori bi trebali biti članovi foruma sa iskaznicom a ne ovako nadivlje.

DeLUX:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

mrcina:
samo ako to isto središ i ostalim članovima foruma.

inače ne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju