Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Razgovori vezano uz iskaznicu

<< < (20/56) > >>

Hinjavac:
Gledaj nhf ali mi nije fora da se vozam sa nekim tko strahuje za murju, i kad ga zaustave da se jos najbolje upiša jer nezna sastavit 2 pametne. Jer aj usporedi ti vožnju sa mrcinom, kiki-em dotoreom i sa nekim tko ima 15 u guzici i "zna" sve o motorima. O toj razlici pričam. Opet ponavljam nhf jer tko se naljuti na ovakvi komentar po meni spada bas u tu grupu.

Pupo:
Uvijek se može napraviti neka pre-članska iskaznica/grupa za one koji nemogu zakonski bit u klubu jer su maloljetni.

Uglavnom, nešto bi trebalo registrirat, udrugu/klub svejdno. Odrediti pravila, iskaznice, boje, sve šta treba! Valjda netko ima iskustva s tim! Iskaznice što se sada rade su oke, ali nemaju neku težinu dok se nerješi status foruma, beneficije članstva ali isto tako i obaveze!

LP

mrcina:
pošto su postovi poslije ovog otišli ukrivo svi su u kanti za smeče jer nisu bili vezani uz iskaznicu.

hinjavac je sve rekao neču ponavljat.

član kluba morat če biti uzoran dakle biti če tolerancije ali i stiskanja remena.

dakle bježanje policiji če biti teška povreda statuta a to znači raus.

male kazne  nikom niš, vožnja bez vozačke na vašu dušu  ali bježanje i hvaljenje te nošenje boja kluba automatsko izbacivanje.

za klub se ti ne brini slaže se polako.

mrcina:
svi članovi MS foruma koji posjeduju člansku iskaznicu trebaju mi poslati podatke  sa iskaznice, nik i neku sliku radi izrade baze podataka članova.

stara baza je izgubljena nepovratno.

mhr-team:
evo jedno kratko i jasno pitanje, jer vidim da budući članovi kluba će biti samo članovi kluba i neće imati nikakvu zaštitu, ili ipak ne vidim dobro??
a pitanje je: zašto bi netko trebao postati član kluba?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju