Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Razgovori vezano uz iskaznicu

<< < (22/56) > >>

flomo:

--- Citat: DeLUX - 17 Ožujak, 2010, 20:22:03 ---jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

--- Kraj citata ---

to ti je super ideja....lol

mhr-team:

--- Citat: mrcina - 17 Ožujak, 2010, 19:25:27 ---molim zašto  ???

pa valjda zato što to on hoče a ne zato što to mora.

ali svi koji hoče sudjelovati u stvaranjukluba morat če biti i članovi.

isto kao što svi moderatori bi trebali biti članovi foruma sa iskaznicom a ne ovako nadivlje.

--- Kraj citata ---

pa mislim ono, valjda bi članovi kluba trebali imati neke povlastice, zaštitu, prednosti,...
mislim ja osobno bih želio da članstvo u klub ima neko više značenje, a ne ono, član sam kluba, imam iskaznicu i šta sad??? mislim čemu biti član kluba ako to nema nikakvo značenje, ako me razumiješ?

po meni bi recimo članstvo u klub trebalo biti od općeg dobra za sve članove kluba, tipa npr.
1) ja sam iz županje/osijaka i da ako se nekom članu kluba treba neka pomoć a nalazi se u mom gradu, da lako može doći do mene, moga broja i sl.
2) što sam već pričao, da se zaštiti te članove  od prevara na forumu, što očito nitko ne shvaća ozbiljno, jer po mom mišljenju, svi kojima je stalo do ovoga foruma i žele ga unaprijediti bi trebali postati i članovi kluba...

nije da sad pametujem, ali u svakom klubu članovi imaju neke prednosti u odnosu na one koji nisu članovi...

..::IVKULJA::..:
majstore sta da pisem kad se big bore NE KVARI :icon_biggrin: kad se budu kvarili pisat cu :laughing6:

mrcina:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Ožujak, 2010, 23:40:23 ---majstore sta da pisem kad se big bore NE KVARI :icon_biggrin: kad se budu kvarili pisat cu :laughing6:

--- Kraj citata ---
jesi li što ugrađivao, jesi li što radio na bezgrešnom. nije bitno da ti radiš možeš slikati i kak netk0o dt+rugi radi a ti to dokumentiraš.

..::IVKULJA::..:
mrc nisam nista ugradjivao ni sarafao po motoru hebiga,prodao sam motor i sve sam zaboravio di sta ide.. godine me uhvatile a i senilnost :toothy12:

EDIT:

mrc eo samo za tebe... nisam nista radio nikad,pa je projekt medju prvima na forumu hehehe

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/board,45.225.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju