Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
4t kinez - 80 ccm
Jankkec:
--- Citat: zlatko25 - 09 Veljača, 2010, 20:04:41 --- Mislim da se klip 52 mm da narucit posebno, sa pripadajucim karikama, onda ti ostane samo izbusit cilindar. Pogledaj na Motormaniji!
Btw. susjed mi radi u Austriji busi te cilindre za aute i ostalo i pitao sam ga bas u vezi cilindra za skuter dali ovi cilindri provrta veceg tipa 47, 52mm imaju kakvo ojacanje stjenke iznutra koje se izgubi honovanjem obicnog, on kaze da nema, da je to sve isti materijal.
--- Kraj citata ---
Znam da ima naraku klipova ali trazim neku jeftiniju opciju. Idealno bi bilo kad bi naso da pase klip od kosilice ili tak necega.
zlatko25:
Ufff sad bi ti reko, daj kupi si klip i miran si a ne tu kemijat i brusit klip i stati ja znam, i onda kad nebudes imao kompresiju nisi nist dobio.
Jankkec:
Nekak mi se neda zjbavat sa tim narucuvanjem i to. Volim opipat pije neg kaj kupim.
A i da ti budem iskren nesvidja mi se naraku klip, zgleda mi ko da ima preniski stupalj kompresije jer je konkavan.
istipa622:
--- Citat: Jankkec - 12 Veljača, 2010, 15:37:51 ---Nekak mi se neda zjbavat sa tim narucuvanjem i to. Volim opipat pije neg kaj kupim.
A i da ti budem iskren nesvidja mi se naraku klip, zgleda mi ko da ima preniski stupalj kompresije jer je konkavan.
--- Kraj citata ---
mislis konveksan :icon_tongue: :icon_tongue:
Jankkec:
--- Citat: istipa622 - 12 Veljača, 2010, 16:11:05 ---mislis konveksan :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Stock klip je konveksan, a kit klip od Narakua je konkavan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju