Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

4t kinez - 80 ccm

(1/9) > >>

sillencer:
Imam lunu caper i malo mi je slaba.
Mislio sam staviti klip od 4t freze 48mm.Prijatelj bi mi izbušio cilindar na mjeru.
Zanima me ima li cilindar dosta mesa za takvo brušenje,kako bi se to grijalo itd.
Čitao sam da s malo jačim kitom treba i jača glava,ja to nebi stavljao ,
jel bi bilo kakvih problema s ovom 50 ccm?

luna500rr:
Imas za 100e kupit kit za lunu, cilindar neces moci puno busiti i nije sigurno, jeftinije ti je uzeti kit... Jaca ti glava netreba, ovaj kit ti je samo plug & play, jos stavis vecu diznu 10-15kn, protocniju spuzvu ili komplet filter zraka (imas gljive za 50kn), i malo sredis auspuh, tj. izvadis restrikcije iz njega...

sillencer:

--- Citat: luna500rr - 04 Listopad, 2009, 20:39:57 ---Imas za 100e kupit kit za lunu, cilindar neces moci puno busiti i nije sigurno, jeftinije ti je uzeti kit... Jaca ti glava netreba, ovaj kit ti je samo plug & play, jos stavis vecu diznu 10-15kn, protocniju spuzvu ili komplet filter zraka (imas gljive za 50kn), i malo sredis auspuh, tj. izvadis restrikcije iz njega...

--- Kraj citata ---
znam da ima kit za kupit,ali ipak nije 100€ malo
ovo me izađe 0 kn.

luna500rr:

--- Citat: sillencer - 04 Listopad, 2009, 20:52:11 ---znam da ima kit za kupit,ali ipak nije 100€ malo
ovo me izađe 0 kn.

--- Kraj citata ---

Pase li bolcna klipa?
Jeli klip na serijskoj radilici imao isti hod?
ako ti je serijski klip 40mm trebas brusiti 4mm stjenjku cilindra, cak i ako je mouce nije bas sigurno, pokusaj to ako imas rezervni cilindar, ili pokusaj preraditi cilindar od freze da ide na lunu :dontknow:

MaXoVaC:

--- Citat: sillencer - 04 Listopad, 2009, 20:52:11 ---znam da ima kit za kupit,ali ipak nije 100€ malo
ovo me izađe 0 kn.

--- Kraj citata ---
moglo bi te poslije kostati mnogo vise od 100€.... :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju