Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50 SP Race-počela trokirat
radomir.g:
Po tome sto ti kazes, on se gusi a ne da trokira....
U svakom slucaju prvo promeni svecicu, pa ako ni to ne pomogne onda ocisti karburator i sundjer u filteru vazduha :icon_thumright:
DJ RUNNER RACE:
--- Citat: radomir.g - 04 Listopad, 2009, 14:30:22 ---Po tome sto ti kazes, on se gusi a ne da trokira....
U svakom slucaju prvo promeni svecicu, pa ako ni to ne pomogne onda ocisti karburator i sundjer u filteru vazduha :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e to da...guši se...ono dam mu gasa a on krepava, pustim gas i onda kao da se stabilizira rad motora...probat ću sviječicu...al mislim čak da je u njoj problem...al ima mi zvuk motor ko da ostaje bez benzina...nedugo sam krenuo na benzinsku, a bio sam dost dugo na rezervi...i taman 200 metara od benzinske mi krepa motor...ono prvo se poćne gušit i onda krepa...
3alfa3:
Da li je skuter nakon javljanja problema imao period kad je isao kako treba?
Ako je, onda mogu biti 2 stvari - problem sa nekim kontaktom (struja) ili smece u fergazeru
DJ RUNNER RACE:
bez benzina sam ostao prije 4-5 dana..onda je išao normalno do jučer nevečer...išao je normalno jučer jer sam išao do kluba i nazad, a do tamo imam 1.5 km..znaći skuter se pošteno ni ne ugrije...išao sam se poslije vozit malo napravio oko 4 km možda malo manje i počeo se gušit...i nisam se dns još vozio...e da sad sam se sjetio...ima već dugo to da on radi normalno i sve funkcionira i recimo kada mu dam gas pa dođe zavoj pa pustim pa ga opet dam do kraja jer slijedi ravnica...onda se je znao koji put isto malo zatrokirat ili ti zagušit...al jako slabo...onako dam mu gas a on ko da guši, al to na sekundu i onda opet normalno krene...i onda sam ga kada sam došao na ravnicu neku stisnuo kolko god ide...pokazalo mi je po satu 103 km/h i onda je prestao kakvih tjedan dana i onda opet...al nije to često bilo...stvarno jako rijetko
3alfa3:
Novu svjecicu (ionako nije skupa) i ocistit karb pa probati.
Koja dizna je u karbu i da li je "zlatni" limic jos na karbu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju