Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner 50 SP Race-počela trokirat

<< < (3/4) > >>

DJ RUNNER RACE:
nova svječica...ide gore...za ovo pojma nemam...javim kasnije

Brla:
probaj prvo svjećicu... ja sam se do nedavno vozio na istoj svjećici 10t km :D i taj dan se vozim po bjelovaru 70 kmh i odjednom padne brzina na 65 i sve slabije i slabije i ugasi se skuter... probam ga upalit - radi na leru ali na svako dodavanje gasa trokira i krepaje... stavim novu svjećicu - ma milinaaa :D

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Listopad, 2009, 15:26:06 ---Novu svjecicu (ionako nije skupa) i ocistit karb pa probati.
Koja dizna je u karbu i da li je "zlatni" limic jos na karbu?

--- Kraj citata ---

e ovako..koja je dizna na skuteru nemam pojma jer ne kužim se ja baš u to....uglavnom kak imam TT-a vjerovatno su stavili veću diznu...a zlatni limić..hmm...nebih znao...vjerovatno to ovi nisu ništa dirali na servisu...dal mogu kako ovako pogledat da li je zlatni limić na karbu a da ništa ne šarafim, i kak da saznam koja je dizna na skuteru...pa bi sutra provjerio i rekao ti...e a ovo za sviječicu...znači uzmem NGK BR9ES..il ima još koja bolja il već kaj

Zeljac:
dobra je taa sta kemijas uzmi pa probaj .. ako ne ide ni onda pomoc cemo ti , ta svjecica odlicna odi kupi ili posudi od nekoga frenda pa probaj,

interceptor:
"zlatni limić" možeš provjeriti najlakše i bez puno šarafanja je da skineš poklopac airboxa, izvučeš zračni filter van i staviš prst kroz ono crijevo što vodi ko karba i nek ti netko lagano dodaje gas i ako osjetiš pod prstom da se nest miče (klipić karburatora) onda nemaš "zlatni limić" ako ne osjetiš onda imaš  :icon_thumright:
ali najbolje bi ti bilo skinuti cijeli airbox (to ti je dva šarafa više) i pogledatii  :icon_thumright:
da provjeriš koja je dizna moraš ošarafiti dolje "čašicu" karba i onda vidiš diznu, ošarafiš je i na glavi joj piše br. (veličina)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju