Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50 SP Race-počela trokirat
DJ RUNNER RACE:
jučer sam se išao vozit sa skuterom poslije utakmice i napravio sam oko 4 km i skuter mi je počeo trokirat, kao da ostaje bez goriva, i malo je imao čudan zvuk...okrenuo sam se i krenuo nazad doma...čim sam mu dao gasa do kraja on je jače trokirao i počeo se gasit, kad pustim gas on radi normalno, na leru također radi normalno...znam kada sam se vračao doma da mi je skoro krepao i nešto je puknulo iz auspuha 2 puta u 1-2 sekunde...pa sam ga ugasio, i opet upalio i krenuo s laganim gasom doma...sad nisam još ništa probao se vozit...kasnije ću, al da li možda po ovom mom opisu mi možete reć u ćemu je problem, bar onako okvirno...da li je možda sviječica ili nedaj bože šta sa cilindrom il sl...jer nisam pri novcima u zadnje vrijeme...
3alfa3:
pucanje iz spuha = struja
probaj sa drugom svjecicom
DJ RUNNER RACE:
ok..tnx...e ajde plizz mi samo daj preporuku sviječice da ne tražim tu po forumu...koja bi bila najbolja, ako ću ju kupovat i da li možda trebam i lulicu mijenjat...jer je slučaj na kineskim motorima da ako se stavi NGK svečica da ne drži dobro lulica...znam po motoru od frenda...
3alfa3:
NGK BR9ES
DJ RUNNER RACE:
e fala ti...jer ja sam se prepao da mi je možda mašina ostala bez ulja il tak nešt, jer sam imao malo ulja, al mi nije niš svijetlilo..pa sam mislio da me možda žaruljica zeznula od ulja...i te brije....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju