Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (17/208) > >>

vjeko86:
daj mi reci od kojeg auta točno si uzeo žmigavce da se mogu samo prišarafiti

vpucko:
pa naravno da ih nisam samo prisarafio, nego sam busio rupu u undertailu za zmigavce :) neznam za koji auto, on mi je dao vise modela a ja sam odabrao koji su mi najbolje pasali :)

neer:
oj daj pofarbaj taj auspuh ...i malo pobrusi te varove da ljepse izgleda ..kad je vec homemade malo ga sredi da lici na nesto ali svaka ti cast na ulozeni trud ...sa svi mogu skontat sebi neki spuh uopce nije princip izrade kompliciran vec slobodno vrijeme izvuci to je najveci bed bar kod mene!! :)

vpucko:
a sta mislis zast ga ne izbrusim, ispoliram i obojam, Neam vremena jbg :(

cuj nije problem to sve poslagat, samo je "velika" jebada poslagat papire da budu pod dobrim kutem i promjer da odgovara, ja sam se dosta zezao s time, a ak to dobro slozis to je pola posla, jer problem je veliki varit ako ti ne naljeze lim na lim, ak imas lufta ili ako se preklapa... onda treba nabijat, pa polako varit (onda se lako desi da propalis) kao sto je meni bilo, doslo mi je 2384726347 puta da sve bacim u 3 PM koliko sam puta propalio, posto na par djelova sam imao malo lufta izmedju limova!

vpucko:
eo danas bash s frendom isprobao spuh

on ima sr50, serijala blokade skinute, ima zx-a gore

sa zx-om m u pokazuje 90-91 km/h, stavio moj spuh gore, start dosta jaci, bash osjeti se dosta razlika i veci su mu okretaji u startu, jedino mu je krajnja oko 85-86 km/h... znaci valja spuh!!! ja prezadovoljan :) bash kako sam htio jaci start al manju krajnju da ima :)

p.s. nisam jos digitalac dobio nazad pa nisam slikao zmigavce :)

eo i convertirao sam klipove u mpeg :) hehe
oba su tak oko 3-4  Mb nije preko!
bez vune:
http://rapidshare.com/files/75458141/mpeg_0103.mpeg.html

sa vunom:
http://rapidshare.com/files/75459726/1mpeg_0025.mpg.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju