Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
vpucko:
eo prosli tjedan uhvatio par sati vremena (i naravno volje uvijek) hehehe
pa sam isao sredit spuh, jer poludio sam koliko to zuji... eo rezultati :)
radno okruzje ;) heheheh
stavio sam staklenu vunu jer i tako sam imao malo vremena (mora se ucit jbg :( ) tak da nisam imao vremena svrljat po trgovinama i trazit kamenu, ove sam nabio max koliko sam mogao, jer izletit ce to kroz 4 mjeseca van 100%
tu na drzacu mi je pucalo NON STOP, jbg nije mi se dalo pravit onaki veliki drzac, pa et zato, no sve je to rijeseno uzeo jedan flah taman sirine koliko je spuh i povario okolo cijelom duljinom, tak da NEMA vise pucanja :)
eo samo treba jos obojat spuh, no jednoga dana :) hehe
da i naravno za jos bolji start polini zelene federe nisam ih jos stavio jer cekam novi centralni pa da odma to promjenim da nemoram 2 puta rastavljat bzvz :)
i eo odma da se cuje razlika :) bome velika je:) klip je 1,9 Mb pa et koga zanima :)
eo prije nego sto sam vunu stavio:
http://rapidshare.com/files/63717730/ASF_0103.ASF.html
i sada:
http://rapidshare.com/files/69707391/ASF_0025.ASF.html
pitaNS:
koji ti je to format asf ? ? ?
a ja tek instalirao vistu pa nemam sve programe još uvek pa ne mogu otvoriti...
inače makina ti je opaka, još kad ga pofarbaš biće to spuh i po !! !! 1 i 1/2 :)
Drnda:
Nije loshe...
stark1:
svaka ti dala :icon_thumright:
vpucko:
eo danas iscupao one stare zmigavce zadnje i kupio za auto male bijele (one sto imaju sastrane)
prisarafio za undertail :) puno bolje sad izgleda...
nije mi digitalac doma, slikam kad dodje :)
sad poslije nove godine kad uhvatim vremena idu blokovi dolje, mijenjam lezaje radilice, sredit blokove, prosirit kanale, dat tetku (tokar) da mi izbusi cilindar i unutra veci klip :)
e sad samo me zanima oce bit kakvih problema ako bi stavio klip sa 1 karikom???
(znam sve da ce manje trajat, vece okretaje... to znam) samo zanima me oce bit kakvih problema, sto se cilindra tice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju