Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (208/208)

Miki-speedy:

--- Citat: CoK - 05 Lipanj, 2011, 12:59:59 ---Ne lajkam nosace...lijepo su odrađeni ali trebao si pojacati to malo

mislim da ces imati problema sa vibracijama, ali ako kazes da ne idu plastike na skuter, onda ti je svejedno

prije 172 obavezno pojacaj! ne treba ti da ti se to odvali pri vecoj brzini

sretno!

--- Kraj citata ---
Ma ko alu folija bi se poderalo kad bi ostalo onako  :dontknow:

vpucko:
ne pricaj gluposti, kakvo deranje

kao prvo 6 mm flah, povaren duz rame znaci 5 cm var sa obje strane  i onda taj flah ojacan flahom koji je okomito povaren na njeg kao sto se vidi na slici, obje ruke spojene cijevi stjenka 4 mm, i sa dva flaha popreko na svakoj ruci...

prije ce puc rama nego taj nosac, eo za minut pa stavim detaljno slike

Miki-speedy:
Ovako kad bi ostalo samo tako bi se pocjepalo
http://img21.imageshack.us/img21/5065/imag0109qr.jpg

CoK:

--- Citat: vpucko - 05 Lipanj, 2011, 14:52:21 ---ne pricaj gluposti, kakvo deranje

kao prvo 6 mm flah, povaren duz rame znaci 5 cm var sa obje strane  i onda taj flah ojacan flahom koji je okomito povaren na njeg kao sto se vidi na slici, obje ruke spojene cijevi stjenka 4 mm, i sa dva flaha popreko na svakoj ruci...

prije ce puc rama nego taj nosac, eo za minut pa stavim detaljno slike

--- Kraj citata ---
Moj je nosac od 4mm pa ne puca jer je dobro skrojen (doslovno skrojen) pojacan na mjestima gdje treba biti

to je bio samo savjet   :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: CoK - 06 Lipanj, 2011, 07:10:54 ---Moj je nosac od 4mm pa ne puca jer je dobro skrojen (doslovno skrojen) pojacan na mjestima gdje treba biti

to je bio samo savjet   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa zato i kazem,na onoj slici nema oslonca  :dontknow:
A ne kosta te nista da ga jos malo pojacas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju