Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
SlowRider:
Da se mene pita, takodjer bi uzeo nesto za cega ima rezervnih dijelova (Malossi, TP, Polini)
vpucko:
--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2008, 14:32:27 ---replica ima rotax ispuh a hebo dvodjelni, često hoće puknut karika i zaribat..
--- Kraj citata ---
2 rupice na klip i sredjena stvar ;) a kad budem narucivao odma cu uzet jednu kariku rezerve ;)
SlowRider:
--- Citat: vpucko - 18 Srpanj, 2008, 15:12:24 ---
--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2008, 14:32:27 ---replica ima rotax ispuh a hebo dvodjelni, često hoće puknut karika i zaribat..
--- Kraj citata ---
2 rupice na klip i sredjena stvar ;) a kad budem narucivao odma cu uzet jednu kariku rezerve ;)
--- Kraj citata ---
Kako to mislis 2 rupice na klip?
vpucko:
pa tako da te 2 rupice hlade taj djeljeni ispuh, jer sto je ivanm napisao da hoce puc ta karika, a to zato sto se ta pregrada na ispuhu zagrije jako i istegne te onda struze ta karika pa zato postoji mogucnost da pukne! mislim to je napravljeno tako tak da vjerujem da nebi nist bilo sa karikom al et cisto radi sigurnosti ;)
3alfa3:
Da, izbuse se 2 rupice na bocnoj strani klipa koji ide iznad pregrade. Ali ima jos trikova oko obrade te pregrade tako da ne trga kariku...
Uglavnom, nepotrebna zajebancija. Pored MHR Replike stvarno nema smisla manston repliku uzimat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju