Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Srpanj, 2008, 16:48:59 ---Da, izbuse se 2 rupice na bocnoj strani klipa koji ide iznad pregrade. Ali ima jos trikova oko obrade te pregrade tako da ne trga kariku...
Uglavnom, nepotrebna zajebancija. Pored MHR Replike stvarno nema smisla manston repliku uzimat
--- Kraj citata ---
I ja se nebi zaj sa tim, jos je aluminij pa ako bude cvikanja...
vpucko:
ma nema potrebe za busenjem toga, vozi to bez problema, to je ko vadjenje mjesalice, davat ce ona ulje ali postoji mogucnost da rikne ;) tak da ne brine to mene uopce, dok serijski kit bude bio onda ostavit klip, kad mi bude dosadilo i kad budem malo jace htio da ide onda cu i klip sredit i to je to :)
vpucko:
pala odluka def. ;)
manston replica (ja volim tak isprobavat nesto drugo i pogotovo sto to nitko nema ;) )
topova plava radilica
delta + (za zvono cu jos vidit) svaki dan mi drugo zvono erotskije izgleda jedan dan wingbell drugi dan stage 6 RT hehehe :) neznam sta mi se taj dan bude svidjalo to cu uzet ;)
plastike od roxa (rallyRoy, sad ce napokon zazivit ta ideja hehehe)
i normalno novi lezaji/semerinzi, jedino si razmisljam dali da ostavim ac ili lc, ovo mi je oko 800 kn jeftinija varijanta ostavit ac i onda taman za tih 800 kn disk bacit iza ??? neznam to kako se budem osjecao taj dan :) znam sve price bolje ovo al kazem kak se budem osjecao taj dan, tak ce bit :)
i ostatak setupa ostaje sto i sad imam ;)
Crazy Kuree:
jebeš disk rađe LC rokni neaš brige tolike oko pregrijavanja i ti sranja. a meni puno ljepše izgleda Stage6 R/T a i vjerovatno bolje hladi, za tu manston replicu imali su ovdje dvojica, u jendog je na minarelliju bilo na aeroxu sve je imo hebo i auspuh (performer) koji naravno ne slaže se s tim kitom al je imo neki zvuk extra taj skuter i išo je dobro a remen je mjenjo svaki tjedan (hebo kevlar) redovno je puco, prali su ga sa MHR replicom i nardom, trajo je mjesec dana (kit) vozit na full sintetiki al mali budala bio vozio ga bez ulja, 3 dana sjala lampica od ulja i zariba naravno, a taj drugi je vozio na nardu (gilera runner) zaribo mu nakon 500km pređenih
vpucko:
dobro to sumnjam za tih 500 km da je stvar u kitu! sigurno je stvar neodrzavanja i do karba! ono sto je slow reko cijena kladim se da je razlika u cijeni samo ono "MHR" u nazivu kita...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju