Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (103/208) > >>

SlowRider:
Heh, na isti dan smo kresnuli pile   :frajer:

vpucko:
hehehe, eo ja vec odvalio jedno 50 km hehehe :) mal ga stiso jbt teske mi ove rolice, ves edition oce lakse hehehe
ozbiljno neznam bokte sta je! nece razvrtit, dok nisam ispuh sirio 4,6 bile dobre, prosirio ispuh i stavio MHR klip, ono nece ic sa 4,6 onda stavio 3,3 naravno prevrtavao je, sad 4,0 opet tesko! neznam uzet cu 3,7 pa vidit kak stvari stoje

trenutno 4,0 u multivaru + zuti centralni i naravno treba karb postelat al sve u svoje vrijeme! to od ponedjeljka kad odvozim jos kojih 100 km ;)

al jesam sic razvalio hehehehe ;) sad nist ne stane vise unutra, siso stari dole gleda i nevjeruje, reko MORAM hehehe :)

et setup je:

serijski cilindar / preradjen / squish 0,8 mm
preradjen blok
klip 42,5
serijska radilica
multivar (za rolice cu jos vidit)
malossi zuti centralni
polini zelene opruge kvacila (makar cu kupit tvrdje)
serijsko kvacilo i zvono
mikuni 20 (nepostelan zasad hehehe) + airbox
usis preradjen polini zelene lamele + morini usis
home made prirubnica (nije pod 45 al pod nekih 38 je hehehe)
svijecka NGK b10hs
home made spuh ( V.e.s. Edition hi hi hi)

i ovak:
home made bocna nogarica
home made subframe (koji btw. je JAKO cvrst mozda tako ne djeluje ali je dobar)
Str8 oversize fan
i tam neke gluposti hehehe

vpucko:
ufff odma za pozadinu, hehehehe ponos naravno :)

i et od tolike euforije skoro glupost napravio, naime kak sam sve posarafao 2 puta ostavio u leru da odradi i sad idem se vozat malo i vidim ostao mi jedan kljuc na podu u dvoristu i idem ga spremit i kak sam krenio pogledam ga i sjetim se da nisam zasarafio tocak zadnji, sva sreca pa mi kljuc osto na podu pa sam se sjetio, inace od srece i sveg bi sam oso i pitaj boze sta bi bilo!!

al na svu srecu nist :)

3alfa3:

--- Citat: hac - 11 Srpanj, 2008, 21:52:17 ---uh što volim ovo...........ovak se ja uzbudim svaki put kad novi setup palim............
ovo sa povečavanjem lera,možda ti prelije karb,a možda ti negdje sajlu gasa špana .....samo strpljenja sa razradom i sretno

--- Kraj citata ---

Tipujem na ovo boldano...

vpucko:
eo nakon provozanih 50 km nestalo to hehehe :) bit ce da se sajla pomakla :) hehehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju