Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (102/208) > >>

robert:

--- Citat: vpucko - 11 Srpanj, 2008, 20:56:49 ---daj bokte skoro mi suze na oci krenile kad je upalio nakon 45 minuta kurblanja i sutanja alata po dvoristu, uzas!!! u totalnoj depresiji sam bio heheheh :) naravno dok picic nije upalio heheheheh :) sad ce relica na jos jedno zagrijavanje 10 minuta pa hladjenje pa malo voznjica ahahhahahaha :D

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;)

--- Kraj citata ---
zad znaš kako je meni bilo kad je luna proradila!
svaka čast i puno sretnih kilometara na baotianu!
 :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
SORRY, mislio sam na rallyu :icon_biggrin:

vpucko:
daj bokte malo postivanja prema PILJI heheheh :) btw. eo moj airbox sistem, j#bo gljivu,

ma eeeeeee sretan ko mali psic, eeee ko megi kad vidi igora haahahahahahahah :D

daj bokte ovo zakon ahahahaha daj tko ima volje dovest skuter pa cemo mal sarafat issss ;) ahahahah de gubim se ahahahahahah

i imam pitanje ovak kad stoji na nogari ler ok, cim sjednem odma ler skoci, maknem se odma padne ler ( ne vuce falsh zrak) al zast to radi cim se malo nakosi karb znaci kad sjedem gore???

robert:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
o rally naš koji jesi u belišću,
sveti se dizna tvoja  i cjela luna moja!
AMEN!

SlowRider:
Ti si fkt uporan sa razradom  :laughing7: evo moj skut je odradio jednom dok se ugrijao i sad se hladi u garazi. Sutra ce past lagana voznjica sa 7gr rolicama i serijskim spuhom...

hac:
uh što volim ovo...........ovak se ja uzbudim svaki put kad novi setup palim............
ovo sa povečavanjem lera,možda ti prelije karb,a možda ti negdje sajlu gasa špana .....samo strpljenja sa razradom i sretno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju