Tehnički kutak > Tuning skutera

Cesljusti za sf2

<< < (3/6) > >>

n0n4m3:
sve su dobro rekli  :icon_biggrin:
cak je bilo na pts forumu to objasnjeno s slikama .. ima i na drugima ali nemogu nac  :toothy12:

felga ti odgovara prednja i dist .. glavčina nije ista .. prednja ima kao neki lezaj izbaceni .. dok zadnja nema .. i ima one nareze .. i zadnja glavcina se steze za osovinu sta izlazi iz dekla .. samo neznam kakva je ona u AC ..  ali imam ti ja getribu LC ... a ako ces uzimat ono sve lako i ovo ubacimo  :icon_biggrin:

radomir.g:
Ovu osovinicu moras odseci da bi glavcina mogla prici skroz do bloka..
A ovaj deo moras odseci da bi celjust uopste mozda stati.. ;)

radomir.g:

--- Citat: n0n4m3 - 02 Listopad, 2009, 18:42:15 ---sve su dobro rekli  :icon_biggrin:
cak je bilo na pts forumu to objasnjeno s slikama .. ima i na drugima ali nemogu nac  :toothy12:

felga ti odgovara prednja i dist .. glavčina nije ista .. prednja ima kao neki lezaj izbaceni .. dok zadnja nema .. i ima one nareze .. i zadnja glavcina se steze za osovinu sta izlazi iz dekla .. samo neznam kakva je ona u AC ..  ali imam ti ja getribu LC ... a ako ces uzimat ono sve lako i ovo ubacimo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ajde prebroj zupce na LC getribi da i to zakljucimo za kraj...
AC getriba je: primar 12/43, sekundar 12/45...
Ja sam kupio primar koji je 11% duzi od LC-a, i programom je utvrdjeno da su u stvari AC i LC getribe iste..

Drnda:
aha, sada sam skuzio na tu bolcnu ja zaboravio, znaci ona nije sa navojem da se odvije, nego se bas mora otpilati, i felge su iste za ac i lc ili su razlicite... za glavcinu neznam, jer predji disk ima na sebi glavcinu kao jedan komad je napravljeno to mislim..

radomir.g:
Moras je otpiliti nema druge...
A felne nisu nikako iste, zato ti i treba zadnja felna za disk...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju