Tehnički kutak > Tuning skutera
Cesljusti za sf2
dino73n:
Pa glavcinu samo nabijes na osovinu isto kao da stavljas felgu sa dobosom i samo stegnes jednim sarafom.To je vrlo prosto,znaci moraces izvaditi mehanizam koji razmice pakne i odpiliti tu osovinicu na koju su oslonjene pakne(proleti kroz hacov projekat trakker imas sliku on je bas prepravio trakkera na disk,to je odmah na pocetku) a taj jos jedan dio koji ce ti trebat se nalazi na guvernalu,to je zadnja strana nosaca prekidaca za zmigavce i kroz njega se steze retrovizor.
radomir.g:
--- Citat: dino73n - 02 Listopad, 2009, 18:34:17 ---Osim toga trebace ti i dio lijevih prekidaca na guvernalu jer sada je taj dio ujedno i nosac rucke i sajle zadnje kocnice a kad budes stavljao pumpu to trebas skloniti pa ce prekidaci ostati da vise u zraku.
--- Kraj citata ---
Ajde ovo malo pojasni... To nisam znao da bi trebao biti problem? Jel imas mozda neke slike kako to ne odgovara oko prekidaca?
Ja sam mislio da rucica kocnice ima svoj poseban nosac, i kad stavis komplet rucicu sa posudicom za disk da se oko prekidaca nista ne dira...
Drnda:
za to na kormanu znam, nije problem, sada znam da se nemoze odviti ona bolcna nego mora pilati, ok, dalje, nemam ni sarafa od felgi ni za ucvrstiti glavcinu u blok, , uglavnom nabavio sam prednji disk sa glavcinom, prednju felgu, i predje celjusti, znaci od ovoga jedino felgu mogu iskoristiti...
mislim da je dino mislio da nemoze posudica za ulje normalno stati ako stavis disk nazad...
dino73n:
Rucica kocnice sa sajlom je okacena na nosac prekidaca a dok je rucica sa diskom na pumpici tesko mi je to opisati al kad rastavis skontaces,mozda ces moci i isjeci taj postojeci nosac pa da se sve to uklopi.
A sto se tice getriba da i to objasnim jednom za svagda,NEMA LC i AC getriba nego recimo DUZA i KRACA jer ja sam imao LC sa kratkom a npr drug mi je ima LC sa dobosom i dugom getribom. imam u garazi i dugu i kratku i sekundari su 100% isti u oba slucaja samo je u primaru razlika. nisam brojao zube al sa jenom sam isao 90km/h po satu a sa drugom 110km/h. Sad cu bas ici do garaze pa cu prebrojati pa vam javim.(imam samo po malo osovinu znaci samo cemo saznati prvi broj )
Glavcinu neces pricvrstiti za blok nego za osovinu i koristi se isti saraf koji je prije drzao felgu sa dobosom,ona tri sarafa koja stezu felgu stimaju od svakog starijeg peozoa na 4 tocka 205,306 itd,a posudica moze fino stati al ne mozes kociti jer ti smeta taj stari nosac rucke sa sajlom
dino73n:
Evo fotke,fazon je sto i duga a i kratka getriba imaju po 12 zubi na prvoj osovini samo je razlika u koraku jer je kao sto se vidi jedan dosta manji.
E da imam i vece zupcanike primara tu bi se vec pokazale razlike u broju zubi jer ih KRACA getriba ima dosta vise.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju