Tehnički kutak > Tuning skutera

Cesljusti za sf2

<< < (2/6) > >>

dino73n:
felga je ista a i disk je isti,mada ima nekih modela koji naprijed imaju disk 190mm i neka malo drugacija kljesta u koje idu dvije razlicite plocice.Gdje su AJP kljesta i naprijed i nazad diskovi su isti.

Na bloku treba odsjeci osovinicu na koji se oslanjaju pakne i malo urezati mjesto gdje dolaze kljesta. Radio sam taj posao jednom drugu prije 15-ak dana.Uglavnom najveci je posao ozraciti kocnicu.Ima da se preznojis dok to odradis.

Ukoliko su pumpica crijevo i kljesta sastavljeni ne rastavljaj niposto.

Drnda:
koja osovinica i gdje tocno urezati, imas kakvu sliku, jer planiram to ubrzo raditi, i felga moraa nova na to onda...
oba su ajp klijesta...nisu skupa, ali odzraciti cu ja to, nije problem...

dino73n:
Nemam slika,a skontaces lako koji osovinicu treba pilat jer ce ti  smetati da nabijes "glavcinu".Znaci osim svega nabrojanog treba ce ti i ta glavcina,to je komad zeljeza koji u sebi ima kroner i navije na koje se zavrne disk pa se sve to onda nabije na osovinu na kojoj je prije bila felga pa se stegne navrtkom kljucem 22.onda se felga sa tri sarafa zavrne za glavcinu. Imam taj dio u garazi i to ti mogu slikatio ako ti nije jasno o cemu se radi.

Osim toga trebace ti i dio lijevih prekidaca na guvernalu jer sada je taj dio ujedno i nosac rucke i sajle zadnje kocnice a kad budes stavljao pumpu to trebas skloniti pa ce prekidaci ostati da vise u zraku.

radomir.g:
Ovo sve vazi ako se prebacuje sa dobosa na disk.. ;)

Drnda:
glavcinu sa diskom imam, znam da u nju idu 3 navoja za felgu, ali nisam jedino shvatio koji jos dio treba jer znam da se glavcina mora stegnuti za blok nekako samo dok sam imao sf nisam nikada gledao na to jer je moj vec bio disk, a sada kada idem preradu raditi nemam pojma  :laughing11:
da ja raspravljam za dobosa na disk, jer bi trebao cim budem nasao vremena ici po jedan sf2 sa dobosom i ac makinom...
prije sam imao disk lc ja pezoa, ali sam ga prodao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju