Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko kurble!

<< < (2/4) > >>

duje87:
nes ti problema za to vratit i dovoljan je jedan spretan i  s malo maste za to napravit..ovo gore  di je neko napisa da je njih troje vracalo me podsjetilo na jedan vic..

koliko plavusa triba za zaminit zarulju?  3.. jedna drzi zarulju,a ove druge dvi okricu stolicu :laughing6:

kristijanSR70:
iskoristi komad zice duzine nekih 30 cm kao polugu i sve mozes sam, ja sam sam mjenjo mehanizam i na sr-ki, sf2, stalkeru...nema s tim problema, treba dobre zivce imat i snage na pretek

speedfight 2:
ti duje pricaj sta hoces i viceve,i naravno ti bi radio s mastom pa neide sve tako, ja znam da smo nas trojica jedva jer sam nisam nikako mogao da ga hebes...

duje87:

--- Citat: speedfight 2 - 01 Listopad, 2009, 14:35:15 ---ti duje pricaj sta hoces i viceve,i naravno ti bi radio s mastom pa neide sve tako, ja znam da smo nas trojica jedva jer sam nisam nikako mogao da ga hebes...

--- Kraj citata ---

ne mogu ja ni coviku prisadit srce ,pa se ne igran doktora :icon_biggrin:

uglavnon ako ja mogu,ako ovi sta sna radia s njima u servisu mogu,ako kristijan moze..onda mi se cini da je u tebi problem..al dok si na internetu,nece se samo prominit..lipo deklo u ruke u garazu i pokusavaj.. :icon_thumright:

area mf:
ja sam doktorirao vraćanje opruga :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju